Esen Hisse Grafik Haberleri

Yeni müjde yarın geliyor... 16 Ekim 2020 Cuma ESEN ESENBOĞA, TÜPRAŞ, PETKİM ve ZOREN hisseleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumartesi günü açıklayacağı yeni müjde haberinin ardından ESEN ESENBOĞA,TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Geçtiğimiz aylarda Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirmişti. 16 Ekim 2020 Cuma ESEN ESENBOĞA, TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Finans 16-10-2020 09:56

Yeni müjde enerji hisselerini etkiliyor... 15 Ekim 2020 Perşembe ESEN ESENBOĞA, TÜPRAŞ, PETKİM ve ZOREN hisseleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumartesi günü açıklayacağı yeni müjde haberinin ardından ESEN ESENBOĞA,TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Geçtiğimiz aylarda Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirmişti. ESEN ESENBOĞA, TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Finans 15-10-2020 07:49

Esen Hisse Grafik

Esen Hisse Grafik Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Esen Hisse Grafik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.