Etli Hamur Haberleri

Hamur işi konusunda uzman olan İtalyanların birbirinden lezzetli tarifleri

Dünya çapında benzersiz lezzetleri ve zengin kültürel mirasıyla tanınan İtalya'nın en önemli ve sevilen yönlerinden biri de hamur işleriyle dolu bir mutfağının olması. Sokak köşelerinden restoran menülerine kadar İtalya'nın dört bir yanında, pek çok lezzetli hamur işini kolayca bulabilirsiniz . Bu içeriğimizde İtalya'yı ayağınıza getirecek 7 hamur işi tarifini listeledik. İtalya mutfağına ilgi duyuyorsanız bu tarifleri çok seveceksiniz!

Yemek 12-02-2024 11:10

Pelmeni tarifi: Pelmeni nasıl yapılır?

Çeşitli ülkelere ait mutfaklardan birçok yemek ve tatlı, zaman içinde diğer mutfaklara da yayılarak tüketilmeye başlamıştır. Bu yemek ve tatlılar, hâlâ tüketilmeye de devam etmektedir. Rus mutfağının gözde yiyeceklerinden biri olarak bilinen Pelmeni de bu yiyeceklerden biridir. Pelmeni, hem lokantaların ve kafelerin menülerinde yer alan hem de evde kolayca yapılabilen bir yemektir.

Yemek 10-02-2024 14:46

İstanbul tatlısı tarifi: İstanbul tatlısı nasıl yapılır?

Akşam yemeklerinizde ya da evde verdiğiniz yemek davetlerinizde menünüze Türk mutfağından şerbetli hamur tatlıları ekleyebilirsiniz. Adını milyonların ikamet ettiği büyük bir şehirden alan şerbetli İstanbul tatlısını siz de evde kendi imkanlarınızla ve çok basit malzemelerle kısa sürede hazırlayıp sunabilirsiniz.

Yemek 29-12-2023 00:31

Etli Hamur

Etli Hamur Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Etli Hamur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.