Fular Haberleri

Stilinize basit ama etkili bir dokunuş! 2024 modasına damgasını vuracak fular modelleri

Düşük maliyetli bir aksesuar seçeneği olan fularlar kıyafetlerimizi canlandırmanın en kolay yollarından biri. İlkbahar sezonu da gelmişken pek çok farklı fular modelini hırkalardan blazer ceketlere kadar kombinlerimizde kullanmaya başlamanın zamanı geldi de geçiyor. Stilinize basit ama etkili bir dokunuş katmanızı sağlayacak ve 2024'e damgasını vuracak çeşitli fular modellerini sizler için derledik. İşte detaylar!

Kadin 20-03-2024 22:05

Özgüveniniz görünüşünüze yansısın! İş görüşmesinde ne giyilir? İşte iş görüşmesi kombinleri

İş görüşmelerinde iz bırakmanın en şık yolu giydiğiniz kıyafetlerden geçiyor. Hem tarzınızı hem de profesyonelliğinizi bir araya getiren parçalarla iş görüşmelerinizde sadece yetenekleriniz ile değil stilinizle de ön plana çıkabilirsiniz. Giydiğinizde iş görüşmesinde sizi akılda kalıcı kılacak farklı tarz ve modeldeki ceket, kaban, gömlek, takım elbise ve aksesuarları derledik. Gelin mülakatlarda 1-0 önde olmanızı sağlayacak 10 muhteşem kıyafete birlikte göz atalım.

Haber 15-12-2023 16:10

Kombininizin kalitesini ikiye katlayacak aksesuar önerileri

Kombininizi yaptıktan sonra sanki küçük bir detay eksik kalmış gibi hissediyor musunuz? Eğer öyleyse işte bu küçük detay aksesuar olabilir. Kombinlerin tamamlayıcısı olan aksesuarlar, şıklığa şıklık katan en önemli detaylardan biri. Eğer siz de kombinlerinize şıklık katacak aksesuar önerileri istiyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin, birbirinden şık aksesuarları hep birlikte inceleyelim.

Kadin 22-11-2022 18:26

Giyimde özgürlüğe önem verenlerin tercihi en kullanışlı ve özgür hissettiren parçalar

Giyim ürünleri söz konusu olduğunda özgürlüğüne önem verenlerden misiniz? Öyleyse kesinlikle doğru yerdesiniz! Günlük rutinlerinizde giyebileceğiniz birbirinden şık ve işlevsel modelleri bir araya getirdik. Şapkadan elbiseye, tulumdan kot pantolona kadar özgürlüğü sonuna kadar hissetmenizi sağlayacak modellere bayılacaksınız!

Kadin 15-11-2022 08:10

Fular

Fular Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fular Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.