Galatasaray Giresunspor Haberleri

Galatasaray Giresunspor maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenecek?

Galatasaray Giresunspor maçı bu akşam Süper Lig'de keyifli bir mücadeleye sahne olacak. Süper Lig'in 2. haftasında Giresunspor'u kendi sahasında ağırlayacak olan Galatasaray'da yeni transferlerden Mertens ve Torreira'nın göstereceği performans futbolseverler tarafından merak ediliyor. Kritik mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 13-08-2022 16:55

SON DAKİKA: Okan Buruk Giresunspor maçı öncesi öyle bir şey yaptı ki! İşte Galatasaray'ın Giresunspor maçı 11'i

Son dakika spor haberi... Ligde perdeyi Antalyaspor deplasmanında alınan 1-0'lık galibiyetle açan Galatasaray, ikinci hafta karşılaşmasında sahasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'da, taraftarları heyecanlandıran transferler Torreira ve Mertens'in ilk 11'de olup olmayacağı merak edilirken, Okan Buruk kararını verdi. Öte yandan karşılaşmaya az bir süre kala Buruk'tan flaş bir paylaşım geldi.

Spor 13-08-2022 09:48

Galatasaray Giresunspor

Galatasaray Giresunspor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Galatasaray Giresunspor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.