Geely Haberleri

Bu otomobilin drone'u var! Tesla Roadster'ın rakibi Polestar O2 tanıtıldı

İsveçli elektrikli otomobil üreticisi Polestar, yeni roadster konsepti Polestar O2'yi duyurdu. Tesla Roadster'ın rakibi olan üstü açılır araba, havadan çekim için bir drone'a sahip olması ile dikkat çekiyor. İşte Polestar O2'nin detayları...

Haber 03-03-2022 12:31

Olay yaratan iddia! Volvo'nun sahibi Geely, Meizu ile telefon sektörüne giriyor

Lotus, Volvo ve Polestar gibi otomobil markalarının sahibi olan Çinli şirket Geely için flaş bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia, otomobil dünyasını deyim yerindeyse karıştıracak. Çünkü Geely'nin Meizu'yu satın alarak akıllı telefon pazarına katılacağı öne sürülüyor.

Haber 21-01-2022 12:11

Waymo ile Geely'den robotaksi iş birliği: Tamamen elektrikli olacak, kendi kendini sürecek

Google'ın ana şirketi Alphabet'in sürücüsüz otomobil şirketi Waymo, Çinli otomobil üreticisi Geely ile "robotaksi" konusunda ortaklık kurduğunu açıkladı. Waymo ile Geely, tamamen elektrikli, otonom bir robotaksi filosu oluşturacak.

Haber 29-12-2021 17:49

Çinli otomobil üreticisi Geely'nin kurucusu akıllı telefon sektörüne giriyor

Volvo'nun da sahibi olan, Çinli otomobil üreticisi Geely'nin kurucusu ve başkanı Eric Li (Li Shufu), akıllı telefon üretmek için kollarını sıvadı. Li'nin yeni girişimi, ilk akıllı telefonunu 2023 yılına kadar piyasaya sürmeyi ve ilk yılında 3 milyon adet satış gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Haber 29-09-2021 11:01

Geely

Geely Hakkındaki Haberler Mynet'te. Geely Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.