Gelir Kaybı Desteği Haberleri

Milyonlarca esnafa gelir kaybı desteği ödemesi yapıldı

Ticaret Bakanlığı, milyonlarca esnafa gelir kaybı desteği ödemelerine bugün itibariyle başladı. Esnafın hesabına 1000 lira yatarken yarın itibariyle de hibe desteği başvuruları alınacak.

Finans 24-05-2021 12:06

Gelir Kaybı Desteği ne zaman yatacak? Gelir Kaybı Desteği Nisan ödemesi ne zaman yatacak?

Geçtiğimiz 2020 yılında ülkemizde görülmeye başlanan pandeminin etkisiyle kepenk indiren birçok esnaf için gelir kaybı destek paketi hayata geçti. Gelir kaybı desteği, esnafa Ocak, Şubat ve Mart ayı için verilecekti. Mayıs ayının ilk iki haftasının tam kapanma ile geçmesi sonucunda verilen destek, Nisan ayını da kapsayacak şekilde genişletilmişti.

Finans 22-05-2021 14:22

Gelir Kaybı Desteği Nisan ödemesi ne zaman? Gelir Kaybı Destek başvuru tarihi ne zaman? Gelir Kaybı Destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Geçtiğimiz 2020 yılında ülkemizde görülmeye başlanan ve tüm dünyayı etkisine altına alan Koronavirüs salgınında birçok iş yeri ve kurum kapanırken, milyonlarca vatandaşımız da işsiz kaldı. İşsiz kalan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla bir süredir birçok destek paketi açıklandı. Bu destek paketlerinden biri olan Gelir Kaybı Desteği ödemeleri, salgından olumsuz etkilenen vatandaşlarımızı kapsıyor. Esnafların yararlandığı Gelir Kaybı Destek ödeme tarihi merak ediliyor.

Finans 11-05-2021 11:41

Tam kapanmada esnafa gelir, kira ve ciro kaybı desteği verilecek

Kovid-19 salgını dolayısıyla hükümetin ticaret erbabının yaşadığı mali kayıpların telafisi için sağladığı gelir kaybı, ciro kaybı, kira ve sigorta prim destekleri, perşembe akşamından itibaren başlayacak "tam kapanma" döneminde de sürecek.

Finans 27-04-2021 15:05

Gelir Kaybı Desteği

Gelir Kaybı Desteği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gelir Kaybı Desteği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.