Gladyatör Haberleri

Pedro Pascal büyük bir merakla beklenen “Gladyatör 2” filminin kadrosuna katıldı... Oyuncu kadrosu netleşiyor

2000 yılında vizyona giren Russell Crowe ve Joaquin Phoenix’li ilk filmden 23 yıl sonra serinin devam filmi Gladyatör 2 için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Deadline’ın aktardığına göre şimdilerde The Last of Us ve The Mandalorian dizileriyle çıkışını sürdüren Pedro Pascal filmin kadrosuna katılan isim oldu.

Trend 03-05-2023 11:59

Russel Crowe’den yıllar sonra gelen Gladyatör itirafı! “Senaryo tam bir çöptü”

Russell Crowe’un başrolünü üstlendiği 2000 yılında vizyona giren Gladyatör filmi 11 dalda Oscar adayı gösterilerek 5 Akademi Ödülü’nü kazanmıştı. Sinema dünyasının ikonik yapımları arasındaki yerini alan Gladyatör filminin başrolü Russell Crowe devam filmine ilişkin haberlerin sonrasında samimi itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncunun ikonik filmin senaryosuna ilişkin olarak “çöp” ifadelerini kullanması gündem yarattı.

Trend 25-04-2023 15:31

11 dalda aday gösterilen “Gladyatör” efsanesi geri dönüyor! 23 yıl sonra devam filmi geliyor

11 dalda Oscar’da aday gösterilen ve sinema dünyasının ikonik yapımlarından biri olarak kabul edilen Rdley Scott imzalı 2000 yapımı Galdyatör filmi yeniden beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Vizyona girdiği dönemde gişeleri alt üst eden yapımın 23 yıl sonra devam filminin çekileceği haberi sevenlerini heyecanlandırdı.

Trend 09-01-2023 17:48

Russell Crowe kimdir? Türkiye'ye gidin çağrısı yapan Russell Crowe'un kaç tane Oscar ödülü var, nereli ve kaç yaşında?

Russell Crowe sosyal medyada kendisini Türkiye’ye davet eden takipçisine verdiği yanıt sonrası gündem oldu. Gladyatör filmiyle dünya çapında tanındıktan sonra Akıl Oyunları (A Beautiful Mind), Cinderella Man, Robin Hood gibi sayısız film ile adından söz ettiren ünlü aktör, en son 'The Water Diviner’ (Son Umut) filmi için Türkiye'de bulunmuştu. Başarılı oyuncu takipçisinin çağrısına verdiği yanıt sonrası araştırılıyor. Peki Russell Crowe kimdir? Russell Crowe'un kaç tane Oscar ödülü var, nereli?

Magazin 24-08-2022 14:38

Gladyatör

Gladyatör Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gladyatör Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Anavarza Antik Kenti'nde gladyatör mezarlarına rastlandı

Kazı başkanı ve Çukurova Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Fatih Gülşen: - "Amfi tiyatro ve etrafında birçok gladyatörün mezarlarına rastlamaya başladık. Muhtemelen tiyatroyla beraber nekropol alanında yapılan çalışmalarda gladyatörlerin iskeletlerine de ulaşılacağız"

Yurthaber 10-08-2022 11:13