Glutensiz Besinler Haberleri

Glütensiz un nedir, çeşitleri nelerdir? Glütensiz un nasıl yapılır?

Glüten birçok insanın sağlığı için son derece tehlikeli olan ancak nerede ise tüm gıda ürünlerinde bulunan bir maddedir. Tahıl unlarından nişasta alındıktan sonra geride kalan madde olarak da bilinir. Çavdar, arpa, buğday gibi birçok tahılda glüten vardır. Günümüzde glütensiz besin seçenekleri ve glütensiz diyetler bulunmaktadır. Özellikle çölyak hastalarının tüketmemesi gereken maddelerden biridir.

Haber 19-11-2023 22:55

Formuna dikkat edenlere glütensiz tarifler için gerekli malzemeler listesi

Formunuza dikkat ediyor ve sağlıklı beslenme alışkanlığını benimsiyorsanız ya da glütene karşı intoleransınız varsa tükettiğiniz ürünlere dikkat etmeniz gerekir. Günümüzde pek çok paketli gıda işlenmiş olduğu için glüten içerebiliyor. Bu nedenle aldığınız her bir ürünün içindekiler kısmına göz atmanız gerekir. Neyse ki marketlerde pek çok glütensiz ürün yer almaya başladı. Biz de glütensiz beslenme diyetinize ekleyebileceğiniz özel ürünleri sizin için bir araya getirdik.

Yemek 02-12-2022 18:18

Glutensiz Besinler

Glutensiz Besinler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Glutensiz Besinler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.