Gonca Derin kimdir?

Gonca Derin kimdir?

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş ilişkisinin ardından merak edilen Gonca Derin, pek çok kişi tarafından yoğun ilgi gördü. Yatırım danışmanlığı görevinde bulunan Uğur Akkuş, Gonca Derin ile olan evliliğini bitirdi. 10 yıllık evli olan çiftin bir kız ve bir erkek olmak üzere iki çocuğu vardı. Boşanma sürecinin ardından Gonca Derin eski eşiyle sık sık problem yaşadığını dile getirdi. Daha önce boşanmak istediğini de belirten Gonca Derin pek çok farklı yorumda da bulundu. Ebru Şallı’nın bir süredir lenfoma tedavisi gören oğlu Pars’ın hayatını kaybetmesine sessiz kalamayan Gonca Derin, başsağlığı mesajı ile dikkat çekti. “Acını en derinden hissediyorum. Sabırlar diliyorum,” mesajı ile üzüntüsünü dile getirdi.

Gonca Derin Haberleri

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin bikini bölgesine dövme yaptırdı

Ebru Şallı'yla yaşadığı polemiklerle tanınan Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin, yaptırdığı dövmeyle olay yarattı.

Magazin 26-08-2021 10:44

Ebru Şallı kocasının eski eşine sert cevap verdi

Sosyal medyada eleştirilere maruz kalan Ebru Şallı’nın ‘oğlum mutlu olmamı isterdi’ sözlerine hiç beklenmedik bir gönderme yapıldı. Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un boşandığı ve çocuklarının annesi Gonca Derin ünlü mankeni yaylım ateşine tuttu.

Magazin 07-08-2020 10:26

Ebru Şallı'ya kocasının eski eşinden skandal gönderme

Mayolu pozlarını paylaştığı için eleştirilen Ebru Şallı, "Ölen çocuğum benim mutlu olmamı isterdi ben de onu yerine getiriyorum" dedi. Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un boşandığı Gonca Derin ise Şallı'nın bu sözlerinin ardından skandal bir paylaşım yaptı.

Magazin 06-08-2020 13:42

Sevgilisinin eşinden Ebru Şallı'ya metres göndermesi

Geçtiğimiz sene evli iş adamı Uğur Akkuş'la aşk yaşamaya başlayan Ebru Şallı ve Akkuş'un eski eşi Gonca Derin arasında gerginlik tırmanmaya devam ediyor.

Magazin 17-05-2018 11:02

Diğer Haber Etiketleri