Google Ads Haberleri

Alphabet Q3'te Google reklam gelirleriyle rekor kâr etti

Google'ın sahibi Alphabet üçüncü çeyrekte beklentilerden yüksek reklam geliri elde ettiğini açıklayarak kış tatili dönemi yaklaşırken internet üzerinden alışverişe ilginin yüksek olduğuna ve şirketin mobil kullanıcıları izlemeye yönelik getirilen sınırlandırmaları aşabildiğine işaret etti.

Finans 27-10-2021 08:12

Qua Granite halka arzında rekor: 840 bin talep!

Qua Granite Hayal Yapı ve Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. 5-6 Nisan’da halka arz edildi. Borsa İstanbul Birincil Piyasa’da gerçekleşen arzda 840 bin talep toplandı. Markanın halka arzı sırasında etkili bir iletişim planlamasıyla başarılı bir çalışma gerçekleştiren Adflex Medya, Qua Granite’nin rekor talep toplamasında önemli bir pay sahibi oldu.

Finans 04-05-2021 15:19

TOBB ve Google küçük işletmeler için platform kurdu

TOBB'dan yapılan açıklamaya göre, Birlik ve Google tarafından hazırlanan "Küçük İşletmeler İçin Google" adlı plaftorm, bu işletmelerin dijital dünyada varlık oluşturmasına ve müşterilere farklı çevrim içi kanallar üzerinden satış yapmalarına destek sağlayacak.

Finans 19-03-2021 16:54

Rekabet Kurulu’nun Google kararları dünyada ‘Yılın En İyi Kararı’ olmaya aday gösterildi

Dünyada dijital platformların yol açtığı rekabet sorunları ile baş etmenin yol ve yöntemlerini tartışması her gün yeni bir boyut kazanırken Türk Rekabet Kurumu bu alanda adını dünyada duyurmaya devam ediyor.

Finans 10-03-2021 11:46

Google Ads

Google Ads Hakkındaki Haberler Mynet'te. Google Ads Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.