Gopro Haberleri

Aksiyon kamerası arayalara GoPro marka en iyi kamera çeşitleri

Yaşadığınız anları ölümsüzleştirip sosyal medyada paylaşmayı, maceralarınızı ve hareket dolu deneyimlerinizi kayıt altına almayı seviyorsanız iyi bir kamera edinmelisiniz. Ancak hareket hâlindeyken ağır kameraları taşımak zor olabiliyor. Çantanızda fazla yer kaplamayacak ve kolayca bir yere sabitlenebilen model arıyorsanız GoPro aksiyon kamerası, tam size göre! Hazırsanız en iyi GoPro kameraları birlikte keşfedelim!

Haber 21-07-2023 17:17

Her türlü fotoğrafı çekmenize olanak sağlayacak en iyi dijital fotoğraf makinesi çeşitleri

Bazen bir manzarayı bazen arkadaşlarla geçirdiğiniz eşsiz anları fotoğraflayarak ânı ölümsüzleştirmek isteyebilirsiniz. Ancak cebinizde kusursuz kareler yakalayabileceğiniz bir akıllı telefonunuz olsa da fotoğraf makineleriyle fotoğraf çekmenin zevki bambaşka. Siz de böyle düşünüyorsanız diye en iyi dijital fotoğraf makinesi önerilerini derledik. İşte, birbirinden kaliteli dijital fotoğraf makineleri!

Haber 28-02-2023 15:55

GoPro Hero 10 Black kamera modelinin ayrıntıları ortaya çıktı

GoPro Hero 10 Black özellikleri sızdırıldı. Amiral gemisi aksiyon kamerası olan Hero 10 Black tasarım olarak büyük bir değişim sunmuyor ancak teknik özellikleri ile dikkat çekiyor.

Haber 01-09-2021 09:02

Gopro

Gopro Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gopro Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.