Göz Altı Kremi Haberleri

Etkisini yüzünüzde hemen hissedeceğiniz yaşlanma karşıtı ürün önerileri

Aynaya baktığınızda kırışıklıklarınız size göz mü kırpıyor? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz! Yaşlanmak doğal bir süreç olsa da genç ve gergin bir cilde sahip olmak herkesin hayali. Kırışıklıkları önlemek ve mevcut kırışıklık görünümünü azaltmak için farklı yöntemler mevcut. Bunlardan en kolay ulaşılabilir olanıysa yaşlanma karşıtı ürünler. Siz de yıllara meydan okumak istiyorsanız okumaya devam edin!

Haber 17-11-2022 16:19

Bunları önlemek göz altı morluklarınızı çözebilir

Göz altı morlukları her kesimden insanın yaşadığı sorunlar arasında. Göz iletişim kurulurken en dikkat çeken noktalardan. Bu sebeple göz altı morluklarını çözmek önem arz ediyor. Göz altındaki koyu halkaları çözmek adına uyku ve yemek düzeninizi belirleyebilirsiniz.

Kadin 21-03-2022 17:56

Göz altı morluğunu makyajsız kapatmanın yolları

Göz, ifademizi belirleye ve iletişim kurulurken en çok dikkat çeken alandır. Göz altı morlukları dış görünüşü oldukça etkiliyor. Göz altı morluklarına sahip olanlar bu durumdan rahatsız oluyorlar. Makyaj ile kapatılmaya çalışan göz altı morluklarının tedavisi mümkün. Fakat göz altı morluğunu iyileştirmek için ilk önce morlukların neden kaynaklandığını anlamak gerekiyor. İşte göz altı morluğu nedenleri…

Haber 17-02-2022 10:10

Daha çarpıcı ve canlı bakışlar için en iyi göz altı kremi çeşitleri

Yaşlanma belirtilerinin yüzde ilk olarak kendini belli etmeye başladığı yerlerden biri, göz çevresi olarak bilinir. Soğuk hava, güneşin zararlı ışınları, yoğun iş temposu ya da kirlilik gibi çevresel etmenlerden de etkilenen göz altlarınızı korumak için doğru ürünler ile düzenli olarak bakım yapmanız gerektiğini unutmayın.

Kadin 10-11-2021 11:01