Graham Potter Haberleri

Dünyaca ünlü teknik direktör korkunç olayı açıkladı ve isyan etti: Ailem ve ben, ölüm tehditleri alıyoruz!

İngiltere Premier Lig devi Chelsea'nin teknik direktörü Graham Potter, 8 Eylül 2022'de takımın başına geçmişti. İngiliz çalıştırıcı, Chelsea'de göreve geldiği günden bu yana gösterdiği performansla eleştirilerin hedefindeki isim olmuştu. Maviler'in genç teknik adamı, ailesi ile kendisinin ölüm tehditleri aldığını ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

Spor 25-02-2023 12:16

Chelsea'nin başına 5 ay önce geçen Graham Potter'ın son halini görenler inanamadı!

Thomas Tuchel'in ardından İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Chelsea'nin yeni patronu olan Graham Potter'ın son hali görenleri şaşkına çevirirken, 47 yaşındaki menajer sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 14-01-2023 13:15

Chelsea neye uğradığını şaşırdı! Graham Potter'a eski takımından kötü sürpriz...

İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında Brighton ile Chelsea karşı karşıya geldi. Brighton, müsabakadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. Teknik Direktörü Graham Potter, Chelsea kariyerindeki ilk mağlubiyeti eski takımından almış oldu.

Spor 29-10-2022 19:56

Chelsea'nin yeni menajeri Graham Potter kimdir? Graham Potter nereli ve kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı?

Chelsea'nin yeni menajeri Graham Potter, önceki menajer Thomas Tuchel hakkında yaptığı açıklama sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Deneyimli isim yaptığı açıklamada Chelsea'nin eski menajeri Thomas Tuchel ile karşılaştırılmakla ilgilenmediğini vurguladı. Peki, Chelsea'nin yeni menajeri Graham Potter kimdir? Graham Potter nereli ve kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı?

Spor 01-10-2022 10:48

Graham Potter

Graham Potter Hakkındaki Haberler Mynet'te. Graham Potter Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.