Gram Altın Grafiği Haberleri

Altın fiyatları Fed kararı sonrası nasıl yön izleyecek? İşte uzmanların altın tahminleri!

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından yapılan faiz açıklamasının ardından hızla yükselen tahlil faizlerinin baskısıyla birlikte 2. gününde düşüşe devam ediyor. Ons altın düşüşü devam ederken yatırımcılar uzmanların açıklamalarına odaklandı. Analistler ise altın fiyatlarının uzun vadeli yatırım yapanlar için uygun olabileceğini belirtti.

Finans 19-03-2021 15:55

Analistten altın yorumu: Gram altında 424 seviyesi geçilmezse yükselmez!

Geçen haftayı karla kapatan altın fiyatları, yeni haftaya yatay bir seyirle başladı. Çarşamba günü yapılacak olan Fed toplantısına odaklanan yatırımcılar, altın fiyatlarının nasıl bir yön izleyeceğini araştırırken uzmanlardan, yukarı potansiyelin yüksek olduğuna dair yorum geldi.

Finans 15-03-2021 17:14

Uzmanlar yorumladı: 'Gram altın yükselişe geçebilir' İşte gram altında 430 TL beklentisi!

Altın fiyatları analizlerin değerlendirmesi ile ABD'nin teşvik paketleriyle yön bulmayı bekliyordu. Teşvik paketinin dün akşam Temsilciler Meclisi'nde onaylanmasının ardından yatırımcılar altın fiyatlarında hareketlilik bekliyor. Uzmanlar gram altında yükseliş beklentilerini paylaşarak, gram altının yukarı yönde ilerleyebileceğini belirtti.

Finans 11-03-2021 16:53

Gram altın için '440 TL olabilir' yorumu!

Altın fiyatları, güçlenen dolar ve yükselen ABD Hazine tahvili faizi birlikte son 4 yılın kötü ayını geçtiğimiz şubatta geçirdi. Gram altın fiyatları bugün küresel altın fiyatları ve tahvil faizlerinden dolayı düşüşe geçerken uzmanlardan 'yükselebilir' yorumu geldi.

Finans 02-03-2021 15:02

Altın yükselişe mi geçecek?

Altın fiyatları, güçlenen dolar ve yükselen ABD Hazine tahvili faizi birlikte son 4 yılın kötü ayını geçtiğimiz şubatta geçirdi. Gram altın fiyatları küresel altın fiyatları ve tahvil faizlerinden dolayı sıkışırken geçtiğimiz hafta 414 TL seviyesinde haftayı kapattı. Uzmanlar gram altın için bu hafta yükselebilir yorumunda bulundu.

Finans 01-03-2021 15:19

Gram altında 440 TL tahmini: Altın fiyatları yükselmeye devam eder mi, düşer mi? Analistlerden altın yorumları!

Altın fiyatları, ABD'nin 10 yıllık Hazine tahvili faizlerinin son bir yılda zirveye tırmanmasının ardından 40 dolara yakın değer kaybetti. Dolar/TL yükselişi ve küresel altın fiyatlarındaki düşüşten etkilenen gram altın ise bu durumdan dolayı baskılanmış durumda ve hafta başından bu yana 20 TL yükseliş kaydetti. Peki altın ne olur, yükselir mi? İşte uzmanların yorumları...

Finans 26-02-2021 14:49

Gram altında 425 TL tahmini: Altın fiyatları dolarla birlikte yükselir mi? İşte uzmanların altın yorumları!

Altın fiyatları, ABD'nin 10 yıllık Hazine tahvili faizlerinin son bir yılda zirveye tırmanmasının ardından 2021'den bu yana yüzde 5'ten daha fazla değer kaybederek Şubat ayını da kayıpla kapatacağı öngörülüyor. Dolar/TL yükselişi ve küresel altın fiyatlarındaki düşüşten etkilenen gram altın ise bu durumdan dolayı baskılanmış durumda. Analistler güncel altın beklentilerini paylaşarak, "gram altın ne olur, altın fiyatları yükselir mi" sorularına cevap arayan yatırımcılara destek oluyor.

Finans 25-02-2021 12:37

Analistten dikkat çeken altın yorumu: 2021'de altın rekor kırabilir, ons altın 2200 doları görebilir!

Altın fiyatları dün akşam Fed Başkanı Powell'ın yaptığı açıklamalarının ardından 410 TL'nin üstüne çıkarak hafif yükselişe geçti. Altın fiyatları ABD'deki 10 yıllık tahlil faizlerindeki yükselişten ve küresel altın fiyatlarından etkilenmeye devam ediyor. Yatırımcılar ABD'deki gelişmelere odaklanırken uzmanlardan altın yeniden rekor kırabilir yorumu geldi. Peki gram altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları tekrar düşer mi? Uzmanların altın yorumları ve açıklamaları haberimizde.

Finans 24-02-2021 14:09

Gram altında ilk direnç 417 TL : Altın fiyatlarında yükseliş devam edecek mi? 3 farklı uzmandan altın tahmini!

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell’ın ABD Kongresi’nde yapacağı sunum öncesinde yükselerek yeniden 1.810 doların üzerini gördü. Dün 400 lira üzerinden fiyat belirleyen gram altın ise yükselen Dolar/TL ve küresel altın fiyatlarıyla beraber 410 TL seviyelerine ulaştı. Peki gram altın fiyatları tekrar yükselir mi? Altın fiyatları tekrar düşer mi? Uzmanların altın yorumları ve açıklamaları haberimizde.

Finans 23-02-2021 15:51

Analistten çarpıcı 2021 yorumu: Ons altın 2075 doları görebilir... 6 farklı uzmandan altın tahmin yorumları!

Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş seyrinde başlarken yatırımcıların gözü Fed Başkanı Powell'ın ABD Kongresi'nde yapacağı sunuma çevrildi. Geçtiğimiz hafta altın küresel piyasalardaki sert düşüşlerden etkilendikten sonra yeni haftaya toparlanarak başladı. Gram altın ise geçen hafta sert düşüşle beraber 400 TL'nin altını görmüştü. Peki gram altın fiyatları tekrar yükselir mi? Altın fiyatları tekrar düşer mi? Uzmanların altın yorumları ve açıklamaları haberimizde.

Finans 22-02-2021 13:22

Altın 2 bin doların üstüne çıkabilir: Uzman tarih verdi, 2021'de altın ne zaman yükselecek? 5 uzmandan altın tahmini!

ABD Hazine tahvilli faizlerinin yükselişi ile birlikte güçlenen dolarla birlikte altın fiyatlarında sert düşüşler oldu. 2021 yılındaki en düşük seviyesini gören altın fiyatları ne zaman yükselecek sorusu gündem oldu. Bu süreçte altın yorumlarını paylaşan uzmanlardan altın için olumlu yorumlar gelmeye başladı. 2021 yılının ortalarında ons altını 2 bin dolar seviyesini görebileceğini aktaran uzmanın yorumu yatırımcıları şaşırttı. İşte analistlerin güncel altın tahminleri...

Finans 17-02-2021 13:42