Gram Altın Ne Zaman Yükselecek Haberleri

Altın yükselişe mi geçecek?

Altın fiyatları, güçlenen dolar ve yükselen ABD Hazine tahvili faizi birlikte son 4 yılın kötü ayını geçtiğimiz şubatta geçirdi. Gram altın fiyatları küresel altın fiyatları ve tahvil faizlerinden dolayı sıkışırken geçtiğimiz hafta 414 TL seviyesinde haftayı kapattı. Uzmanlar gram altın için bu hafta yükselebilir yorumunda bulundu.

Finans 01-03-2021 15:19

Gram altında 440 TL tahmini: Altın fiyatları yükselmeye devam eder mi, düşer mi? Analistlerden altın yorumları!

Altın fiyatları, ABD'nin 10 yıllık Hazine tahvili faizlerinin son bir yılda zirveye tırmanmasının ardından 40 dolara yakın değer kaybetti. Dolar/TL yükselişi ve küresel altın fiyatlarındaki düşüşten etkilenen gram altın ise bu durumdan dolayı baskılanmış durumda ve hafta başından bu yana 20 TL yükseliş kaydetti. Peki altın ne olur, yükselir mi? İşte uzmanların yorumları...

Finans 26-02-2021 14:49

Gram altında 425 TL tahmini: Altın fiyatları dolarla birlikte yükselir mi? İşte uzmanların altın yorumları!

Altın fiyatları, ABD'nin 10 yıllık Hazine tahvili faizlerinin son bir yılda zirveye tırmanmasının ardından 2021'den bu yana yüzde 5'ten daha fazla değer kaybederek Şubat ayını da kayıpla kapatacağı öngörülüyor. Dolar/TL yükselişi ve küresel altın fiyatlarındaki düşüşten etkilenen gram altın ise bu durumdan dolayı baskılanmış durumda. Analistler güncel altın beklentilerini paylaşarak, "gram altın ne olur, altın fiyatları yükselir mi" sorularına cevap arayan yatırımcılara destek oluyor.

Finans 25-02-2021 12:37

Gram altında 417 TL tahmini: 24 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından düşey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftaya yükselişle başladı. ABD Hazine Bakanı Yellen yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 24 Şubat 2021 Çarşamba güncel altın fiyatları.

Finans 24-02-2021 07:48

Diğer Haber Etiketleri

50 dolar 2 bin dolar altın kuru altın ne olacak altın ne olur altın ne zaman yükselecek altın ne zaman yükselir altın neden düşüyor altın ons altın satış fiyatı altın tahminleri altın yorumu altının fiyatı cumhuriyet altını ne cumhuriyet altını ne kadar çeyrek altın fiyatı çeyrek altın fiyatları çeyrek altın satış fiyatı canlı altın bir gram altın bugün altın fiyatı dolar gümüş fiyatları güncel altın fiyatları güncel altın grafiği güncel altın yorumları güncel gram altın günlük altın gram altın bugün gram altın ne gram altın ne kadar gram altın ne olur gram altın ons gram altın satış fiyatı gram altın tahminleri gram altın yükselir mi gram altının fiyatı anlık altın anlık altın kuru altin yükselecek mi altın alacaklar dikkat altın alınır mı altın bugün altın da son durum altın düşecek mi altın düşer mi altın fiyatları bugün altın fiyatları dolar altın fiyatları düşecek mi altın fiyatları düşer mi altın fiyatları ne olacak altın fiyatları son durum altın fiyatları yükselecek mi altın fiyatları yükselir mi altın fiyatlarında son durum dolar tl ne kadar dolar yükselir mi dolarin dolar fiyatı dolar ne kadar olacak dolar neden düşüyor yarım altın fiyatı son dakika altın yorumları tam altın fiyatı tl ne kadar altın düşmeye devam edecek mi altın düşüş gram altın ne zaman yükselir bugün için bir cumhuriyet altını ne kadar dolar tl ne olur altın fiyatları son durumu altın fiyatları son altın fiyatları düşmeye devam edecek mi garam altın altın fiyatı dolar fiyatları bugün geçen hafta dolar çeyrek altın fiyatları bugün altın fiyatlar altın son durum altın grafiği altın fiyatları bugün ne kadar hisse senetleri altın fiyatları nasıl gram altın fiyatı ne altın düşüşü şimdi altın alınır mı altın fiyatı ne olur dolar düşmeye devam edecek mi çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar gram altın grafiği altın yükselecek mi düşecek mi altinin durumu dolar yükseliyor mu altında düşüş altın yükseliş gram altın ne kadar olur altını ne kadar ons altın grafiği gram altın dolar altın fiyatları bugün ne kadar oldu gram altın fiyatlar altın analizi altın ne kadar olur altın fiyatı ne gram altın ne olacak çeyrek altının altın fiyatları bugün ne altın daha da yükselir mi alt gram altın dün altın tahmin

Gram Altın Ne Zaman Yükselecek

Gram Altın Ne Zaman Yükselecek Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Gram Altın Ne Zaman Yükselecek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Gram altında ilk direnç 417 TL : Altın fiyatlarında yükseliş devam edecek mi? 3 farklı uzmandan altın tahmini!

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell’ın ABD Kongresi’nde yapacağı sunum öncesinde yükselerek yeniden 1.810 doların üzerini gördü. Dün 400 lira üzerinden fiyat belirleyen gram altın ise yükselen Dolar/TL ve küresel altın fiyatlarıyla beraber 410 TL seviyelerine ulaştı. Peki gram altın fiyatları tekrar yükselir mi? Altın fiyatları tekrar düşer mi? Uzmanların altın yorumları ve açıklamaları haberimizde.

Finans 23-02-2021 15:51

Analistten çarpıcı 2021 yorumu: Ons altın 2075 doları görebilir... 6 farklı uzmandan altın tahmin yorumları!

Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş seyrinde başlarken yatırımcıların gözü Fed Başkanı Powell'ın ABD Kongresi'nde yapacağı sunuma çevrildi. Geçtiğimiz hafta altın küresel piyasalardaki sert düşüşlerden etkilendikten sonra yeni haftaya toparlanarak başladı. Gram altın ise geçen hafta sert düşüşle beraber 400 TL'nin altını görmüştü. Peki gram altın fiyatları tekrar yükselir mi? Altın fiyatları tekrar düşer mi? Uzmanların altın yorumları ve açıklamaları haberimizde.

Finans 22-02-2021 13:22

Altın fiyatları son durum... 22 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından düşey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftaya da düşüşle başladı. ABD Hazine Bakanı Yellen dün yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:22 Şubat 2021 Pazartesi güncel altın fiyatları.

Finans 22-02-2021 07:57

4 farklı uzmandan altın yorumu: Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Şimdi altın almanın zamanı mı?

Altın fiyatları son durum yatırımcılar tarafından araştırılırken uzmanlar güncel altın değerlendirmelerini olumlu yönde yapmaya devam ediyor. 2021 yılını 6 haftasının 4'ünü kayıpla kapatan altın fiyatları dolar kurundan etkilenerek bu haftayı da düşüşle kapatmayı hedefliyor. Ons altın bu hafta başından bu yana 55 dolar civarında düşüş yaşadı. Uzmanlardan ise şimdi altın alınır mı, altın ne zaman alınır sorusuna da cevap geldi. Altın ne zaman yükselir? İşte analistlerin güncel altın tahminleri.

Finans 19-02-2021 13:24

Uzmandan 420 TL tahmini: 19 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından düşey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın ikinci haftasına hızlı başlayan gram altının üçüncü haftada düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. ABD Hazine Bakanı Yellen dün yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:19 Şubat 2021 Cuma güncel altın fiyatları.

Finans 19-02-2021 07:39

Uzmandan gram altın için 420 TL beklentisi: Gram altın ne zaman 400 TL'nin üstüne çıkacak? 3 farklı uzmanın altın yorumu!

Altın fiyatları son iki günde 50 dolardan daha fazla değer kaybetti. 2021 yılındaki son 7 ayın en düşük seviyesini gören altın fiyatları ne zaman yükselecek sorusu gündem oldu. Bu süreçte altın yorumlarını paylaşan uzmanlardan altın için olumlu yorumlar gelmeye başladı. Altın fiyatlarının destek noktalarına doğru düşüşe geçtiğini aktaran uzmanlar destek noktalarından oldukça olumlu. Peki altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? İşte uzmanların güncel altın tahminleri...

Finans 18-02-2021 13:40

Gram altında 446 TL tahmini: 18 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Altın bu haftayı düşey seyirle kapatacak gibi görünüyr. Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından yatay seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki yatay seyirden de etkileniyor. Yeni ayın ikinci haftasına hızlı başlayan gram altının üçüncü haftada nasıl bir yön izleyeceği teşvik paketleri ile belirleneceği öngörülüyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:18 Şubat 2021 Perşembe güncel altın fiyatları.

Finans 18-02-2021 07:27

Altın 2 bin doların üstüne çıkabilir: Uzman tarih verdi, 2021'de altın ne zaman yükselecek? 5 uzmandan altın tahmini!

ABD Hazine tahvilli faizlerinin yükselişi ile birlikte güçlenen dolarla birlikte altın fiyatlarında sert düşüşler oldu. 2021 yılındaki en düşük seviyesini gören altın fiyatları ne zaman yükselecek sorusu gündem oldu. Bu süreçte altın yorumlarını paylaşan uzmanlardan altın için olumlu yorumlar gelmeye başladı. 2021 yılının ortalarında ons altını 2 bin dolar seviyesini görebileceğini aktaran uzmanın yorumu yatırımcıları şaşırttı. İşte analistlerin güncel altın tahminleri...

Finans 17-02-2021 13:42

Altının yönü pozitif olabilir17 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Geçtiğimiz haftayı yatay seyirle kapatan altın fiyatları yeni haftaya düşey seyirle başladı. Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından yatay seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki yatay seyirden de etkileniyor. Yeni ayın ikinci haftasına hızlı başlayan gram altının üçüncü haftada nasıl bir yön izleyeceği teşvik paketleri ile belirleneceği öngörülüyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:17 Şubat 2021 Çarşamba güncel altın fiyatları.

Finans 17-02-2021 07:27

Analistten 2021 için altın yükselebilir yorumu: Altın fiyatları zayıf dolardan destek bulabilir!

Uzmanlar gram altının doların zayıflamasından etkilenerek yükselmesini öngörürken, altın fiyatları yeni haftaya da düşüşle başladı. Salgının hızı ABD ve Hindistan'da gerilerken küresel ekonomide etkileri nasıl olacak merak ediliyor. Gram altın bu hafta 8 Şubat'taki fiyatına gerilerken, yatırımcılar altın fiyatları yükselecek mi araştırmasına başladı. Commonwealt Bank of Australia Analisti altın fiyatları için yaptığı güncel yorumunda pozitif açıklamalarda bulundu. Peki altın ne zaman yükselecek?

Finans 15-02-2021 11:35

Altın düşüşte... 15 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Geçtiğimiz haftayı yatay seyirle kapatan altın fiyatları yeni haftaya da yatay seyire başladı. Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından yatay seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki yatay seyirden de etkileniyor. Yeni ayın ikinci haftasına hızlı başlayan gram altının üçüncü haftada nasıl bir yön izleyeceği teşvik paketleri ile belirleneceği öngörülüyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:15 Şubat 2021 Pazartesi güncel altın fiyatları.

Finans 15-02-2021 07:50

Analistten dikkat çeken altın yorumu: Gram altın 404 TL'yi görebilir! İşte altındaki düşüşün nedeni!

Perşembe gününden bu yana günlük olarak düşüşüne devam eden gram altın fiyatları haftayı kazançla kapatmaya hazırlanıyor. Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından yatay seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki yatay seyirden de etkileniyor. Yeni ayın ikinci haftasına hızlı başlayan gram altının nasıl bir yön izleyeceği teşvik paketleri ile belirleneceği öngörülüyor. Bu süreçte yatırımcılar altın fiyatları son durum ve uzmanların altın fiyatları açıklamalarını takip ediyor.

Finans 12-02-2021 11:50

Dikkat çeken gram altın tahmini... 12 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 12 Şubat 2021 Cuma güncel altın fiyatları...

Finans 12-02-2021 07:31

Uzman açıkladı: 1.860 seviyesini geçerse ons altın yükselebilir!

Altın fiyatları hareketli bir süreçten geçmeye devam ediyor. Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından yatay seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki yatay seyirden de etkileniyor. Yeni ayın ikinci haftasına hızlı başlayan gram altının nasıl bir yön izleyeceği teşvik paketleri ile belirleneceği öngörülüyor. Bu süreçte yatırımcılar altın fiyatları son durum ve uzmanların altın fiyatları açıklamalarını takip ediyor. Peki altın fiyatları nasıl bir yön izleyecek?

Finans 11-02-2021 15:27

Altında 485 TL tahmini: 11 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 11 Şubat 2021 Perşembe güncel altın fiyatları...

Finans 11-02-2021 07:26

Uzmandan çarpıcı altın tahmini: Gram altın fiyatında orta vadede hedef 485 TL! Gram altın ne zaman yükselecek?

Altın fiyatları şubat ayına başladığı fiyata son üç günlük artışla birlikte geri döndü fakat gram altın fiyatı dolar/TL'deki düşüşe rağmen şubat ayı başındaki seviyeye henüz gelemedi. ABD'de teşvik paketi ve enflasyon artışındaki beklentiler devam ederken altın üç günlük yükselişin ardından yatay seyretmeye başladı. Bu süreçte yatırımcıların gözleri, analistlerden gelecek güncel altın tahminlerine çevrildi. Peki orta vadede gram altın ne olacak? Gram altın fiyatı ne zaman yükselecek?

Finans 10-02-2021 13:25

Altın yükselişte, işte son durum: 10 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 10 Şubat 2021 Çarşamba güncel altın fiyatları...

Finans 10-02-2021 07:16

Gram altın 450 TL'yi görebilir yorumu: Altın yükseliş rallisine mi başladı?

Yeni aya kötü başlayan altın fiyatları analistlerin yorumlarına göre ralli yapmaya başladı. ABD Başkanı Joe Biden'ın devasa teşvik paketi beklentileri artırmaya devam ederken, analistlerden gram altın için pozitif yorumlar geldi. Dolar/TL'nin yatay seyir izlemeye devam etmesiyle gram altın fiyatı yükselmeye devam ediyor. Gram altın ne zaman yükselecek sorusuna cevap arayan yatırımcılar, uzmanların güncel altın grafikleri ve yorumlarını araştırıyor. 9 Şubat 2021 altın analizleri haberimizde.

Finans 09-02-2021 14:09

Altında direnç noktaları! Altın son durum: 9 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 9 Şubat 2021 Salı güncel altın fiyatları...

Finans 09-02-2021 07:05

Altında 404 TL beklentisi! Altın son durum: 8 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 8 Şubat 2021 Pazartesigüncel altın fiyatları...

Finans 08-02-2021 07:31

Altın yükselişe geçti, son durum: 5 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum! Altın yorumları!

Fed, geçen hafta politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 5 Şubat 2021 Cuma güncel altın fiyatları...

Finans 05-02-2021 07:42

İngiliz Bankası analisti: Altın tüm zamanların rekorunu kırabilir İşte çarpıcı 2021 altın tahmini!

"Altın düşmeye devam edecek mi" sorusu yatırımcıların gündeminden düşmüyor. Şubat ayına hızlı başlayan altın fiyatları ikinci gününde sert düştü. Analistler altın fiyatlarının teşvik paketlerini beklediğini belirtti. Bu süreçte dikkat çeken bir yorumda Standard Chartered bankasının analistlerinden Suki Cooper'dan geldi. Cooper ons altın için rekor tahminde bulunarak yılın ikinci çeyreğinde ons altının 2.070 dolar olabileceğini söyledi.

Finans 04-02-2021 09:51

Altın düşmeye devam edecek mi: 4 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum! Altın yorumları!

Fed, geçen hafta politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 4 Şubat 2021 Perşembe güncel altın fiyatları...

Finans 04-02-2021 07:09

Dev bankadan çarpıcı dolar/TL tahmini! Dolar 6.80 mi olacak? Dolar düşmeye devam mı edecek?

FORBES kayıtlarına göre, dünyanın en büyük şirketi olan Citigroup Birleşik Bankalar A.Ş, dolar/TL beklentisini paylaşarak Dolar/TL'nin 7'nin altına inmesini beklediklerini açıkladı. Dev finans kuruluşunun yaptığı açıklamaya göre Lirası pozisyon açtı ve dünya devi kuruluşları Türk Lirası varlıklarına yatırım yapmaya başladı. Peki dolar/TL ne kadar olacak, analistlerin ve uzmanların dolar/TL beklentisi nedir?

Finans 03-02-2021 17:11