Gram Altın Yükselecek Mi Haberleri

‘Altın yorumu’ düğün yapacakları üzecek! İslam Memiş uyardı: ‘Ucuz altın bulamayacaksınız’

Önce ABD Merkez Bankası Fed, bugün de yurt içinde nisan ayı enflasyon rakamları. Altın ve dolar fiyatları iki önemli kararı atlattı. Ancak uzun zamandır belirsizlik hakim olan fiyatlarda sisli havanın dağılmasıyla 5 Mayıs Perşembe günü hareketlilik arttı. Dolar/TL kuru, Euro ve gram altın yükselişe geçti. “Gram altın yükselecek mi, düşecek mi?” diye merak eden yatırımcılara Finans Uzmanı İslam Memiş’ten çok kritik bir uyarı geldi. İşte son dakika altın fiyatları haberinin detayları…

Finans 05-05-2022 13:27

Uzmandan gram altın için 477 TL beklentisi: Gram altın ne zaman yükselecek? Analistler altın yorumlarını paylaştı!

Altın fiyatları bir süredir odaklandığı Fed faiz kararının ardından düşüşe geçti. Fed'in sabit faiz kararı doları güçlendirirken, baskılanan ve yatay yönde seyreden altının düşmesine neden oldu. Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi, çeyrek ve gram altın fiyatı ne zaman yükselecek soruna cevap arayan yatırımcılar, uzmanların altın analizlerini araştırıyor. İşte uzmanlardan güncel altın yorumları...

Finans 29-01-2021 16:11

Analistlerden güncel altın ve dolar yorumu... Altın ne zaman yükselecek? Altın ve dolar için kritik eşiği verdi!

Altın fiyatları ne olacak araştıran yatırımcıların gözleri Fed toplantısından çıkacak sonuca çevrildi. Bu süreçte dolar/TL kurunda dikkat çeken düşüş son 6 ayın en düşük seviyesine kadar indi. Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamasına odaklanan yatırımcılar, 28 Temmuz'dan bu yana en düşük seviyeye inen gram altın yükselecek mi merak ediyor. Uzmanlar Fed toplantısını değerlendirerek güncel altın yorumlarını paylaştı. İşte analistlerin 2021 altın beklentileri ve dolar yorumları...

Finans 27-01-2021 16:31

5 farklı uzmandan altın fiyatları beklentisi... Gram altın 500 TL olur mu? İşte uzmanların altın yorumları!

ABD’nin Seçilmiş Başkanı Joe Biden yaklaşık 2 trilyon olan teşvik paketleri altına nasıl bir yön verecek araştırılıyor. Analistler mali teşvik paketlerinden umutlu olduklarını belirterek, altının yükseliş seyrinde olabileceğini öngördü. Piyasalar Fed Başkanı J.Yellen'in açıklamalarına odaklanmış durumda. Yılın başından bu yana dalgalı seyreden altın fiyatları yükselecek mi araştırılıyor. Uzmanların güncel altın yorumların ve altın grafik yorumu haberimizde.

Finans 19-01-2021 16:03

Gram Altın Yükselecek Mi

Gram Altın Yükselecek Mi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Gram Altın Yükselecek Mi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Altın fiyatları yükselecek mi?

Altının gram fiyatı, ons fiyatının 2.000 doları aşması ile 456 lira ile rekor seviyeye çıktı. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 747 lira, Cumhuriyet altını 3.052 liradan satılıyor. Vatandaşlar gram altın yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Peki, altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum!

Finans 05-08-2020 10:53

Altın fiyatları neden yükseliyor, artış devam edecek mi?

Altının ons fiyatı fiyatı dün 1988 dolara kadar çıkarak rekorunu tazeledi. Gram altın da 446 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.Vatandaşlar gram altın yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Altın fiyatlarının yükselişi ile ilgili ekonomistler değerlendirmelerde bulundu. Peki, altın fiyatları yükselmeye devam eder mi?

Finans 04-08-2020 13:40

Altın fiyatları neden yükseliyor, artış devam edecek mi?

Değerli madenler olarak altın ve gümüş son yılların en yüksek fiyatlarını gördü. Vatandaşlar gram altın yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Altın fiyatlarının yükselişi ile ilgili ekonomistler değerlendirmelerde bulundu. Peki, altın fiyatları yükselmeye devam eder mi?

Finans 23-07-2020 15:04

Gram altın fiyatları ne olacak? Kuyumculardan gram altın tahmini: Yıl sonuna kadar 450 lira olabilir

Gram altın 413 lira ile tarihi zirveyi test etti. Vatandaşlar gram altın yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Gram altın yükselişi ile ilgili Diyarbakır’da 35 yıldır kuyumculuk yapan Mehmet Yüksel, artışın bu şekilde devam etmesi durumunda yıl sonunda gram altının 450 lira civarında olabileceğini savundu.

Finans 23-07-2020 10:52

Gram altın fiyatları ne olacak? Uzman isimden her yıl %35 artış yorumu!

Gram altın 409,9 TL ile tarihi zirveyi test etti, ons altın ise 1.866 doları gördü. Vatandaşlar gram altın yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Gram altın yükselişi ile ilgili Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, değerlendirmelerde bulundu. Memiş, uzun vadede altının ve gümüşün kazandırmaya devam edeceğini aktardı. Peki, gram altın yükselmeye devam eder mi?

Finans 22-07-2020 15:08

Altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatlarıyla ilgili önemli tahmin

Gram altın 409,9 TL ile tarihi zirveyi test etti, ons altın ise 1.866 doları gördü. Vatandaşlar gram altın yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Yatırımcıların altına kısa vadeli olarak bakmamaları gerektiğini belirten Kuyumcular Odası Başkan Yardımcısı İlhami Yazıcı, güvenli liman olan altına uzun vadeli yatırımın kazandıracağını kaydetti.

Finans 22-07-2020 14:19