Gül Yağı Haberleri

Yüze gül yağı sürmek ne işe yarar? Gül yağı ciltte nasıl kullanılır?

Güzellik ve sağlık tarih boyunca insanoğlunun ilgisini çeken önemli konular arasında yer almıştır. Bu konuda doğal ve organik ürünlerin kullanımı son yıllarda büyük bir popülerlik kazanmıştır. Bu doğal ürünler arasında yer alan gül yağı özellikle cilt bakımı için tercih edilen mucizevi bir doğal yağdır. Gül yağı binlerce yıldır kullanılan ve cilt sağlığını destekleyen bir formül olarak bilinir.

Kadin 29-10-2023 15:41

Gül yağı faydaları nedir, saça ve cilde iyi gelir mi? Gül yağı ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Gülgiller familyasından olan gül ihtişamlı görünüşünün ve güzel kokusunun yanı sıra pek bilinmeyen faydalara sahiptir. Gül zevke hitap ettiği kadar sağlığa da hitap eden bir bitkidir. Cilt bakımından boğaz ağrısına, iltihaplardan burkulmalara kadar pek çok rahatsızlığı iyileştirmede kullanılan gül ve gülden elde edilen ürünler popülerliğini korumaya devam ediyor. Gülden elde edilen gül yağı da en az gül kadar faydalıdır. Peki, gül yağının cilde faydaları nelerdir?

Haber 30-03-2023 17:13

Kleopatra'nın eşsiz güzelliğinin sırrı burada! Bu bakım sayesinde herkes cildinizi kıskanacak

Cilt bakımı tüm görünüşü etkiliyor. Bu nedenle cilde uygulanan bakım yöntemlerine dikkat etmek gerekiyor. Doğru bakımlar ile pürüzsüz cilde sahip olmak hayal değil. İşte güzelliğiyle bilinen Kleopatra'nın cilt bakımında kullandığı tarif...

Kadin 15-09-2022 16:06

Gül Yağı

Gül Yağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gül Yağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.