Güler Sabancı Haberleri

Güler Sabancı'dan Ne Eğitimde Ne İstihdamda Yer Alan genç kadınlar için çağrı:

"Özel sektördeki tüm değerli kurum ve kuruluşları Fırsatlar Haritası'nda yerlerini almak üzere davet ediyorum. Genç kadınları eğitime ve iş hayatına, dolayısıyla da topluma kazandırmak ancak kolektif etkiyle mümkün"

Yurthaber 01-08-2022 11:28

Güler Sabancı 46 video için harekete geçti! İftira ve hakarete uğradım

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, sosyal medyada yayınlanan 46 video için şikayetçi oldu. Güler Sabancı, yayınlanan videolarda iftira ve hakarete uğradığını söyleyip erişim engeli talep etti. Güler Sabancı'nın avukatları, özel hayata dair çirkin yorumların da bulunduğunu belirtti. Yine bir videoda "Beni zehirlediler. Bunların tümünü Güler Sabancı yaptı" şeklindeki iftiraya yer verildiği açıklandı.

Magazin 04-01-2022 07:11

WOW - Dünya Kadınlar Festivali başladı, 'Şehirde Kadın Olmak' konuşuluyor

5-6-7 Mart tarihleri arasında dijital olarak düzenlenecek WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul, British Council ve Sabancı Vakfı iş birliği ile gerçekleşiyor. Festival, British Council ve Sabancı Vakfı YouTube hesaplarından ücretsiz izlenebiliyor. Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı “Geçmişten bugüne kazanımları hatırlamak, yeni mücadeleler için özellikle pandemiden sonra en güçlü motivasyon kaynağımız olacak” diye konuştu.

Finans 05-03-2021 13:54

Güler Sabancı

Güler Sabancı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güler Sabancı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.