Gulsenin Olay Sahne Kiyafeti Haberleri

Şarkıcı Zara'nın sahne tarzı çok konuşuldu! Mayo yanıtı olay oldu

Son dönemde özel hayatı ve zayıflamasıyla adından sıkça söz ettiren Zara şimdi de sahne tarzı ve açıklamasıyla gündeme geldi.

Magazin 2024-04-22 12:11:26

Edis'in o belediye başkanıyla pozları olay oldu! Meğer çok eskiden tanışıyorlarmış

Sahne tarzları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Edis bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Çeşme'de sahne alan Edis Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ile poz verdi. Denizli o anları Instagram hesabından paylaştı. Denizli, ayrıca Edis'le çocukluk arkadaşı olduklarını ifade etti.

Magazin 2024-04-21 13:01:00

40 yılda bir yaşanacak olay! İntihar etmek için atladı, yolda yürüyen birinin üzerine düştü

Hatay'da yaşanan bir intihar vakası eşine az rastlanır bir olaya sahne oldu! 4 kattan atlayan bir şahıs o sırada caddede yürüyen başka birinin üzerine düştü. İki kişinin de hayati tehlikesi devam ediyor.

Haber 2024-04-20 15:54:05

Kızılcık Şerbeti'nde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne olay oldu! Figüran ilanındaki detay dikkat çekti! 'Öpüşme göreceğiz gibi...'

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle ses getiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanına Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne damga vurdu. Ortaya çıkan bir spoiler sayesinde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüranın aldığı ücret ve diğer detaylar ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-17 07:31:14

Türkiye haritası kırmızıya döndü, Kılıçdaroğlu göndermeleri olay oldu: Sakın öndeyiz diye twit atma

2024 seçimleri sürpriz sonuçlara sahne oldu. Pek çok ilde AK Parti'nin elinde olduğu belediye CHP'ye geçerken; CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti oldu. 14 Mayıs'taki genel seçimlere oranla sandıktan çıkan sürpriz sonuçlar sonrası eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündem oldu. Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan göndermeler sosyal medyada çok konuşuldu.

Finans 31-03-24 21:09

Hafızalardan silinmeyecek acı kare! Eşini öldürdü, başında beklediği cesede kimseyi yaklaştırmadı

Türkiye bir kadın cinayetine daha sahne oldu! Acı olayın adresi bu kez Muğla Ortaca ilçesi... Vedat G. ile boşanma aşamasında eşi Neşe G. sokak ortasında tartışmaya başladı. Ardından Vedat G., Neşe G.'yi başına 1 el ateş ederek katletti. 4 çocuk annesi talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Cani ise, cesedin başında bekleyerek kimseyi yaklaştırmadı.

Haber 29-03-24 06:57

Çukur dizisinin Ersoy'u Mehmet Yılmaz Ak'ın itirafı olay oldu! Dizideki o sahnede bayılmış...

Daha önce Yargı'da Savcı Pars rolüyle hafızlara kazınan Mehmet Yılmaz Ak şimdi de Bahar'da Timur karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu katıldığı bir programda çektiği bir sahne yüzünden bayıldığını itiraf etti.

Magazin 15-03-24 12:33

Erzurumlu kadının 'Erzurumlu' yorumu! Sosyal medya bu sokak röportajını paylaşıyor... Eyvah bizimki görürse yine olay çıkarır

Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı eğlenceli anlara sahne oldu. Orucunu açtıktan sonra tatlı yemeye gideceğiniz söyleyen Erzurumlu kadının, 'Erzurumlular' için yaptığı yorum bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Viral görüntülerde yorumunu eşinin duymasından endişelenen kadın, "Eyvah bizimki görürse yine olay çıkarır. Geçen sinir krizi geçirdi zaten. Metinim aşkım, bir tanem" dedi.

Trend 13-03-24 15:12

Madonna ve Kylie Minogue aynı sahnede! Çılgınca dans ettiler

Pop ikonu Madonna, Kadınlar Günü'nde Los Angeles'ta sahne aldı. Sahnesine Kylie Minogue'u davet eden Madonna'nın ünlü isimle düeti ve dansı olay oldu. İki yıldız Can't Get You Out of My Head ile düet yaptı. Dünyaca ünlü yıldızların çılgın dansı ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-03-24 15:14

Gülşen bu defa şaşırttı! Davet tarzı sosyal medyayı salladı! Bakın kime benzetildi

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Gülşen sahne tarzı ve iddialı kombinleriyle sık sık gündeme geliyor. Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı bu defa şaşırttı. Beşiktaş Kulübü'nün Kadınlar Günü etkinliğine katılan Gülşen davet tarzıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Onu görenler bakın kime benzetti.

Magazin 09-03-24 11:15

Her bölümü olay oldu! İnci Taneleri'ndeki o sahne için özür metni yayınlandı

Yayınlandığı ilk günden bu yana hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan İnci Taneleri dizisi her bölümüyle reyting rekoru kırdı. İlgiyle izlenen dizinin son bölümünde Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakteri 'Hatıran Yeter' şarkısını seslendirdi. Bu sahne hakkında özür metni yayınlandı.

Magazin 10-02-24 16:01

Sosyal medyayı sallayan görüntüler! Kocasının sevgilisiyle sokak ortasında yüzleşti... Genç kadın ayaklarına kapanıp özür diledi

Çin'in Jiangsu eyaletinin Lianyungang bölgesinde kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekti. Söz konusu görüntüler bir sokakta kaydedilirken iki kadının yüzleşmesine sahne oldu. Görüntülerde kocasının sevgilisiyle yüzleşen bir kadın yer aldı. Sevgilisi olduğu iddia edilen kadının eşin ayaklarına kapanarak af dilediği anlar olay oldu.

Trend 03-02-24 09:52

Almanya'daki yetenek yarışmasında izleyenlerin ağzını açık bırakan bir olay yaşandı! Cinsel organıyla flüt çaldı... Bir gören bir daha baktı

Almanya'daki yetenek yarışması 'Das Supertalent' ilginç görüntülere sahne oldu. Aslen Avustralyalı olan Beatrice McQUeef isimli bir kadının yeteneği izleyenleri şoke etti. Cinsel organıyla flüt çalan kadını görenler şoke oldu.

Trend 01-02-24 07:38

O da Dilber akımına uydu... Gülşen'in performansı olay oldu! 'Kraliçe keşke söylemeseydin'

Bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin performansı büyük ses getirdi. Elbisesiyle, dansıyla adeta bir furya haline gelen Dilber akımına Gülşen'de uydu. Dün akşam sahne alan ünlü şarkıcı 'Gemileri Yakarım’ şarkısını seslendirdi. Gülşen'in performansına adeta yorum yağdı.

Magazin 25-01-24 17:41

Beşiktaş'ı 4-0 mağlup eden Pendikspor'dan maç sonu olay paylaşım!

Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Pendikspor-Beşiktaş mücadelesi beklenmedik bir skora sahne oldu. Ev sahibi ekip konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-0 mağlup ederek Siyah-Beyazlı taraftarları üzdü. Karşılaşmanın ardından Pendik ekibinden dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 20-01-24 21:40

Aleyna Tilki 'Yakında yine' diyerek paylaştı! Minicik eteğiyle olay oldu

"Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz" diyen Aleyna Tilki'den yeni paylaşım geldi. Genç oyuncu minicik eteğiyle sahne aldığını anları paylaşınca Selin Ciğerci dayanamadı.

Magazin 29-12-23 15:22

Sıla'nın sahne kıyafeti olay oldu! Fotoğrafına yorum yağdı

Ünlü şarkıcı Sıla, Rotterdam'daki konserinden fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Sıla'nın baştan aşağı pembe renkli kostümüne çok sayıda yorum geldi.

Magazin 18-12-23 13:56

Kızılcık Şerbeti'nde olay sahne! O anlar sosyal medyayı salladı! MASAK detayı dikkat çekti: 'Oğlu yapınca elinin kiriydi'

Kızılcık Şerbeti her bölümüyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Show TV'de cuma akşamları yayınlanan dizi son bölümüyle gündem oldu. Abdullah Bey'in ailesine söylediklerinden sonra Pembe'nin sinir krizi geçirdiği anlar sosyal medyayı adeta salladı.

Magazin 15-12-23 23:38

Hadise Bebeleri pistten alalım deyince Ece Seçkin'den bomba yanıt! Sosyal medya onları konuşuyor

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu arka arkaya iki şarkıcıyı ağırladı. Ece Seçkin ve Hadise hem sahne şovları hem de kostümleriyle olay oldu. Hadise sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" notuyla paylaşınca ortam alev aldı. İşte Ece Seçkin'den bomba yanıt...

Magazin 11-12-23 11:17

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ardından olay yorumlar! Rezillikler silsilesi!, Sarı - lacivertliler, 'Kapkara Oğlan'ı da yendi!

Trendyol Süper Lig'in 15. haftası, dev bir derbiye sahne oldu. Beşiktaş ile Fenerbahçe, Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Büyük bir mücadele ve heyecanın yaşandığı karşılaşmada kazanan taraf, 3-1'lik skorla sarı - lacivertliler oldu. Rakibini 7 maç aradan sonra mağlup eden Fenerbahçe için spor yazarlarından övgü dolu yorumlar gelirken, ortaya kötü bir performans koyan Beşiktaş ise adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. İşte yazarların köşelerindeki değerlendirmeleri...

Spor 10-12-23 09:57

Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaştı! Önce dil çıkardı, sonra çömeldi! O kareleri olay oldu

Dillere pelesenk olan şarkıları, özel hayatı, sahne tarzı ve iddialı pozlarıyla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Hadise bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Her paylaşımı olay olan ünlü ismin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 05-12-23 17:29

Polise ateş açtı! Özel harekat devreye girdi… Evde etek giymiş halde yakalandı

Gaziantep öğle saatlerinde akılalmaz bir olay ve nefes kesen bir operasyona sahne oldu. 5 ayrı dosyadan aranan İbrahim Budamcı, kendisini gözaltına almaya gelen ekiplere ateş açtı ve kaçtı. Bölgeye sevk edilen özel hareket ekipleri operasyon düzenledi. Budamcı özel harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonla, bir yakının evinde yatakların arasında etek giymiş halde yakalandı. Budamcı'nın kadın gibi giyinip kaçmaya çalıştığı belirtildi.

Haber 04-12-23 16:00

Petek Dinçöz bir göğsünü taşlarla kapadı! Tarzı olay oldu... Gençleşmiş resmen

Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan ve sahnelere dönen Petek Dinçöz sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Göğsünün tekini taşlarla kapatan şarkıcıya "Gençleşmiş resmen" yorumları geldi.

Magazin 26-11-23 14:33

Herkesi şaşkına çeviren olay! Eski siyasi isim ormanda çırılçıplak soyunarak duş aldı... Yetmedi hayvan penisi yedi

ITV'nin hazırladığı yarışma programı I'm A Celeb Get Me Outta Here! (Ben bir ünlüyüm… Beni buradan çıkarın) oldukça ilginç anlara sahne oldu. İngiltere'de Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi (UKIP)'nin eski başkanı Nigel Paul Farage'nin katıldığı programda ormanda çırılçıplak duş aldığı anlar izleyicileri şaşkına çevirdi.

Trend 21-11-23 11:59

Dilan Polat göndermesi olay oldu! 'Kocasıyla koğuş arkadaşı olur' sözleri çok konuşuldu

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamları ilgiyle izlenen dizinin son bölümüne 'Dilan Polat' göndermesi damga vurdu. Kirli Sepeti'ndeki o sahne sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-11-23 15:34

Hadise makyajsız pozlarıyla olay oldu! Doğal haline beğeni yağdı

Özel hayatı, sahne tarzı ve cesur seçimleri ile sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Hadise bu defa makyajsız pozlarıyla adından söz ettirdi. En doğal hallerini takipçileri ile paylaşan güzel şarkıcının bu pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 16-11-23 14:16

Derya Uluğ'un bikinili pozlarıyla olay oldu! Beğeni butonu çöktü

Pop müziğin güçlü seslerinden Derya Uluğ sahne tarzı, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı 'Be tourist' notuyla Dubai gezisinden pozlar paylaştı. Uluğ'un bikinili pozları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 15-11-23 17:20

Safiye Soyman’ın Boğaz’a bakan süper lüks evi görenleri büyüledi! Gösterişli eşyaları olay oldu

Yakın dostu Seda Sayan'la yaptığı filtreli paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın Boğaz’a bakan süper lüks evi görenleri hayran bıraktı. Sahne için genellikle gösterişli kıyafetler tercih eden ünlü şarkıcının evi için de ihtişamlı eşyalar seçmesi dikkat çekti.

Magazin 12-11-23 12:05

Jennifer Lawrence'ın No Hard Feelings (Büyü de Gel) filmindeki çıplak dövüş sahnesi olay oldu! Sosyal medyanın gündemine yerleşti

Açlık Oyunları serisinin yıldızı Jennifer Lawrence, romantik-komedi filmi "No Hard Feelings (Büyü de Gel)" ile görücüye çıkmıştı. 23 Haziran'da vizyona giren film Nteflix'te görücüye çıktı. Hayranlarının beğenisine sunulan filmdeki Lawrence'ın plajda çıplak bir şekilde dövüştüğü bir sahne sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 08-11-23 12:00

Aile'de Kıvanç Tatlıtuğ'un üstü çıplak hali olay olmuştu! Eşi Başak Dizer o sahne hakkında konuştu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolde olduğu Aile'ye yatak odası sahnesi damga vurmuştu. Aslan'ı canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ'un soyunduğu sahne sosyal medyada çok konuşulmuştu. Ünlü ismin eşi Başak Dizer ilk kez konuştu.

Magazin 27-10-23 07:30

Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne yayınlanmadan ifşa oldu! 'Dilan Polat' göndermesi sosyal medyayı salladı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümleriyle cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen ve Doğukan Güngör gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin bir sahnesi daha yayınlanmadan sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizideki 'Dilan Polat' göndermesi olay oldu.

Magazin 24-10-23 16:57

Maç oynanmadan olay oldu! İki takımın ismini duyanlar şaşkına döndü...

Bölgesel Amatör Lig'in 7.hafta mücadelesi oldukça ilginç isimli iki takımın karşılaşmasına sahne olacak. Mücadele öncesi sosyal medyada iki ekip için yüzlerce paylaşım yapıldı. İşte detaylar...

Spor 24-10-23 12:16

Son dakika: Galatasaray - Beşiktaş derbisine damga vuran olay! Icardi'nin topu çizgiden çıktı, VAR kontrolünün ardından Mert Günok kırmızı kart gördü...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Galatasaray ile Beşiktaş, Rams Park'ta kozlarını paylaştı. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta birçok önemli an yaşanırken, 31. dakikadaki pozisyon sosyal medyada gündem oldu. Sarı - kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi ile Mert Günok arasında yaşanan pozisyon sonrası VAR uyarısı geldi ve kırmızı kart çıktı. İşte detaylar...

Spor 21-10-23 19:59

Aile'de Kıvanç Tatlıtuğ'un üstü çıplak hali olay oldu! Yukarı bak yukarı...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkıya'nın başrolde olduğu Aile'nin son bölümüne sosyal medyayı sallayan bir sahne yer aldı. Aslan'ı canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ'un soyunduğu sahne sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-10-23 15:40

Sahne şovuyla olay olan Madonna'ya büyük ceza! 10 milyon TL...

Dünya turnesinin ikinci gününde konseri erken bitirdiği için hayranlarının tepkisiyle karşılaşan Madonna, müzik yasağı saatini aştığı için 300 bin sterlin (10 milyon TL) para cezası ödemek zorunda kaldı.

Magazin 17-10-23 14:42

Kızılcık Şerbeti'nde eğreti gelin şoku! Pembe'nin o sahnelerine tepki yağdı 'Bu kadarı da arsızlık'

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, her bölümüyle adından söz ettiriyor. İkonik karakterlerin bir arada olduğu dizinin son bölümünde yaşanan bir sahne sosyal medyada olay oldu. O anlara büyük tepki geldi.

Magazin 14-10-23 09:35

Kızılcık Şerbeti'nde olay sahne! Sosyal medyadan destek yağdı! 'Çok büyüksünüz'

Kızılcık Şerbeti her bölümüyle olay olmaya devam ediyor. Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi 33. bölüm ile ekrana geldi. Dizinin neredeyse tüm sahneleri konuşulurken özellikle bir sahnede diziye sosyal medyadan adeta destek yağdı.

Magazin 06-10-23 23:59

Düğünde tepki çeken anlar! Damat, para takılı gelinliği çekiştiren çocuğu fırlatıp yere attı

Adana'da bir düğün ilginç görüntülere sahne oldu. Düğün sırasında para takılı gelinin gelinliğini çekiştiren bir çocuk, damat tarafından yakasından tutularak yere fırlatıldı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olay, tepkiye neden oldu. İşte detaylar...

Haber 02-10-23 16:15

Kızılcık Şerbeti'nde olay sahne! Sosyal medya yıkıldı! 'İşte aranan kaos'

Her hafta cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti yine gecenin en çok konuşulan yapımları arasında yer aldı. Reytinglerde Yalı Çapkını ile yarışan Kızılcık Şerbeti'nde aile yemeği sahnesi gündem oldu.

Magazin 30-09-23 00:09

Yalı Çapkını sosyal medyada gündem oldu! O sahne kırdı geçirdi: 'On yıl okusam Kazım'ı geçemem'

Yalı Çapkını her hafta yeni bölümüyle olay olmaya devam ediyor. Hikayesinde hem dram hem de komedi barındıran Yalı Çapkını, bir sahnesiyle olay oldu. Sosyal medyada binlerce yorumun yapıldığı sahne izleyicileri kırdı geçirdi.

Magazin 29-09-23 22:45

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel sahnede kendinden geçti! Dansı olay oldu

2022 yılının mart ayında yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliklerini bitiren Selen Görgüzel şimdilerde Beyaz Tv'nin sevilen programı Söylemezsem Olmaz'da yorumculuk yapıyor. Her açıklaması olay olan ünlü isim aynı zamanda müzik kariyerine de devam ediyor. Sahne tarzıyla dikkat çeken Görgüzel geçtiğimiz hafta bir mekanda sahne aldı. Konser esnasında sergilediği dans performansı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 29-09-23 17:21

Rüzgarın azizliğine uğrayan ünlü şarkıcı Linet'ten olay gönderme: Kıyafetin değil, sesin önemli olduğunu gösterdiniz!

Ünlü şarkıcı Linet 30. Uluslararası Gemlik Zeytin Festivali'nde sahne aldı. Konser sırasında ayakkabısının azizliğine uğrayan ünlü şarkıcı spor ayakkabı giydi ve fırtına nedeniyle kostümünde değişikliğe gitti.

Magazin 13-09-23 09:40

'Burası çiftleşebileceğiniz bir konser değil' sözleri olay olmuştu! Cem Adrian gerçeği açıkladı

Sahne tarzı ve dillere pelesenk olan şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Cem Adrian, dün sosyal medyada ortaya çıkan bir videosuyla uzun süre konuşuldu. İzmir konserinde izleyicilerin kendi aralarında konuşmalarına ve sahneye arkalarını dönmelerine sinirlenen Adrian'ın 'Burası çiftleşebileceğiniz bir konser değil' diyerek sitem etmesi gündem oldu. Ünlü şarkıcı bugün twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gerçeği açıkladı.

Magazin 06-09-23 14:42

Tam 20 kişi giydirdi! Simge Sağın Harbiye konserinde 30 Ağustos'u andı, alkış koptu! Emek dediğin budur

Aşkın Olayım adlı şarkısıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Simge Sağın, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne aldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamayı unutmayan sanatçının kostümü olay oldu.

Magazin 31-08-23 01:09

Müstehcen yarışmaya katılmasıyla tanınmıştı! Ekin Su Türkiye'ye dönerken uçağın motoru alev aldı...

Geçtiğimiz yıl müstehcen anlara sahne olmasıyla bilinen 'Love Island' (Aşk Adası) adlı yarışma programını kazanan oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, Türkiye'ye dönüş yaparken korkunç bir olay yaşadı. Uçağının motoru alev alan Ekin Su Antalya'ya acil iniş yaptı.

Magazin 27-08-23 13:56

Demet Akalın, köpeğe tecavüz ettiği iddia edilen adama ateş püskürdü! Olay sözler

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sık sık sahne performansı ve açıklamalarıyla gündem oluyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Akalın köpeğe tecavüz ettiği ileri sürülen yaşlı adama sert çıktı.

Magazin 15-08-23 16:17

Sahneye gelip uyarmıştı! Resul Dindar'dan Demet Akalın'a tepki: Büyük saygısızlık

Artvin’in Arhavi ilçesinde gerçekleştirilen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'nde Resul Dindar ve Demet Akalın arasında gerginlik yaşandı. Demet Akalın’ın sahneye erken çıkmak istediğini iddia eden Resul Dindar, “Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim, sen beni tanımıyorsun” deyince olanlar oldu. Demet Akalın sahneye çıkarak ünlü şarkıcıya tepki gösterdi. Resul Dindar, gündem olan olay üzerine "Bana ve sahne ekibime yapılan büyük saygısızlıktır" ifadesini kullandı.

Magazin 14-08-23 15:09

Bülent Ersoy Barbie akımına son noktayı koydu! Sosyal medyada yorum yağdı

Diva Bülent Ersoy, sahne tarzıyla olay oldu. Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Ersoy son konserine Barbie akımına uyarak çıktı. Akıma son noktayı koyan Ersoy, sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-08-23 16:47

Süperstar Ajda Pekkan sahnede kanat takıp melek oldu! Tarzıyla olay yarattı

Süperstar Ajda Pekkan sahne tarzıyla gündemde. Harbiye Açık Hava'da konser veren Ajda Pekkan hayranlarıyla buluşup şarkılarını söyledi. Ajda Pekkan'ın melek kanadı takılı kostümü dikkat çekti. Ünlü şarkıcının sahnede melek kanadıyla çekilen görüntüleri sosyal medyada olay oldu.

Magazin 09-08-23 22:57