Hatmi Çiçeği Haberleri

Mucizevi çiçek: Eski çağlardan beri biliniyor! Kuru öksürük ve boğaz ağrısına birebir faydalı

Ünlü Tıbbi Biyokimya Profesörü ve bitkilerin uzmanı olarak tanınan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, boğaz ağrılarına karşı bitkisel yöntemler hakkında bilgiler verdi. Boğaz ağrıları için Hatmi Çiçeğinin birebir fayda sağladığını söyleyen Karabulut, hatmi kökünden yapılan karışımın da tarifini verdi.

Kadin 05-03-2024 15:12

Hatmı çiçeği yüze kullanılır mı? Hatmi çiçeği sivilce ve cilt lekelerine iyi gelir mi?

Hatmi çiçeği yüzyıllardır geleneksel tıpta ve cilt bakımında kullanılan değerli bir bitkidir. Bu bitkinin çiçekleri içerdikleri mucizevi özellikler sayesinde cilt bakımında önemli bir rol oynamaktadır. Hatmi çiçeğinin cilt üzerindeki olumlu etkileri özellikle anti-enflamatuar, nemlendirici ve yatıştırıcı özelliklerine dayanmaktadır. Peki, hatmi çiçeği cilt bakımında nasıl kullanılır?

Kadin 25-09-2023 20:40

Geçmeyen rahatsızlıklarınız son bulacak! Öksürükten doğal olarak kurtulmak için yapacağınız ev ilaçları

Kış aylarında hastalıklardan kurtulsak bile öksürük uzun süre devam edebiliyor. Uzun süren öksürükler oldukça can sıkıcı durumlar yaratabiliyor. Birçok insan öksürüğü geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Öksürüğü geçirmek için kimyasal yollar yerine doğal yolları tercih etmek istiyorsanız evde yapacağınız çok etkili yöntemler bulunuyor.

Haber 24-11-2022 15:23

Hatmi çiçeği nedir? Hatmi çiçeğinin faydaları

Doğa, insana mucizelerini sunar. Kimi zaman yalnızca bir çiçek olarak görülen bir bitki içinde binbir şifayı barındırır ve yaralarınıza da merhem oluverir. Hatmi çiçeği de bunlardan biri.

Kadin 05-11-2020 15:27

Hatmi Çiçeği

Hatmi Çiçeği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hatmi Çiçeği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hatmi çiçeği: Faydaları nelerdir?

Hatmi çiçeği ülkemizin pek çok yerinde yetiştirilen ve ağustos ayında açan bir çiçektir.

Haber 24-06-2020 10:43