Huawei AppGallery nedir?

Huawei AppGallery nedir?

Huawei AppGallery, Çinli teknoloji devi Huawei'nin Android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılmak üzere geliştirdiği, temel dinamikleriyle Google Play Store'a benzeyen bir uygulama dağıtım platformudur. Direkt AppGallery olarak da adlandırılan platform, yeni Huawei cihazlarda önceden yüklenmiş olarak bulunmakta, cihazlar kutudan AppGallery yüklü bir şekilde çıkmaktadır. Huawei'nin paylaştığı resmi bilgilere göre, 170'den fazla ülkede bulunan AppGallery, dünyanın en büyük 3. uygulama mağazasıdır. Huawei'nin mobil uygulama mağazası olarak da bilinen bu platformda, dünya çapında bir milyondan fazla uygulama bulunmaktadır. 2020 verilerine göre, 700 milyon Huawei cihazında 420 milyon aktif kullanıcı, AppGallery'den yararlanmaktadır. AppGallery'de uluslararası popüler bazı uygulamalar ve oyunlar da yer almaktadır. Şirketin paylaştığı bilgilere göre Huawei AppGallery, dört katmanlı bir güvenlik sistemine ev sahipliği yapmaktadır.

Huawei Appgallery Haberleri

Bu uygulamaları en kısa sürede silin!

Kötü amaçlı yazılım analistleri, Huawei'nin uygulama mağazası AppGallery'de truva atına sahip 190 uygulama tespit etti. Eğer bu uygulamalardan biri telefonunuzda varsa en kısa sürede kaldırmanız gerekiyor.

Haber 25-11-2021 10:04

App Gallery Android kullanıcılarına hediye veriyor

Akıllı telefon pazarındaki isimlerden biri olan Huawei, uygulama mağazası App Gallery’nin kullanıcı sayısını artırmak istiyor gibi görünüyor.

Haber 26-05-2021 09:55

Huawei'den giyilebilir cihazlara uygulama desteği!

Huawei açıklamasına göre, Orta ve Doğu Avrupa ile İskandinav bölgelerinden bir uygulama geliştiricisi, Huawei'nin giyilebilir cihazları için ilk kez bir uygulama yayınladı. Fitify, Çin dışında fitness ve sağlık kategorisindeki ilk giyilebilir uygulama oldu.

Haber 24-02-2021 14:51