Irem Altuğ Haberleri Ve Son Dakika Irem Altuğ Haberleri

Irem Altuğ Haberleri Ve Son Dakika Irem Altuğ Haberleri

İrem Altuğ, 15 Eylül 1980 tarihinde dünyaya geldi. Acıbadem İlkokulu’nu bitirdi. Ortaokulu ve liseyi ise Ümraniye Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İlkokul yıllarında TV’de 7 Gün isimli dergi tarafından düzenlenen reklam yıldızı yarışmasında birinci oldu. 1988 ve 1998 yılları arasında pek çok farklı reklam filmlerinde oynadı. Ekranlarla tanışması bu sayede olan Altuğ, oyunculuk alanında eğitime önem verdi. Bu sebeple, Beyazıt İl Halk Eğitim Kütüphanesi tarafından düzenlenen İstanbul Kültür Oyuncular çocuk oyuncu topluluğuna katıldı. 1994 yılında Küçük Prens isimli tiyatro gösterisinde yer aldı. 1989 yılında ise Karılar Koğuşu isimli filmde çocuk oyuncu olarak rol aldı. Ihlamurlar Altında, Aşk Ekmek Hayaller gibi pek çok farklı projede yer aldı. Son olarak ise Çukur dizisinde dikkatleri üzerine topladı.

İrem Altuğ Haberleri

Yalı Çapkını'nın Sultan'ı İrem Altuğ'un cesur pozlarına yorum yağdı! Bir bakan bir daha baktı

Kadrosunda Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Gözde Kansu, Şerif Sezer ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde yalının hizmetçisi olarak izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu İrem Altuğ, cesur paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 16-12-2022 16:56

Yalı Çapkını Sultan kimdir? Yalı Çapkını'nın hizmetçi Sultan'ı İrem Altuğ kimdir, kaç yaşında?

Yalı Çapkını 'Sultan' olarak karşımıza çıkan İrem Altuğ'un hayatı dizinin seyircileri tarafından merak edildi. Yalı Çapkını dizisinde 'Sultan' ile 'Ferit' karakterlerinin aralarında geçen olaylar gündem olmuştu. İrem Altuğ Yalı Çapkını dizisinde dikkat çeken oyunculardan biri. Peki, Yalı Çapkını Sultan kimdir? Yalı Çapkını'nın hizmetçi Sultan'ı İrem Altuğ kimdir, kaç yaşında?

Magazin 28-10-2022 23:25

Çukur'un Ayşe'si İrem Altuğ: İki kocamla birlikte yaşıyoruz

Çukur dizisinde Ayşe karakterini canlandıran İrem Altuğ kameralara yakalanınca yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Altuğ'un kameraları ti'ye aldığı iddia edildi.

Magazin 19-09-2021 10:43

Çukur'da aşk bombası! Necip Memili bakın kimleymiş!

Çukur dizisinin Cumali Koçovalı'sı Necip Memili gönlünü oyuncu arkadaşı İrem Altuğ'a kaptırdığı iddia ediliyor! İki ünlü oyuncu sokaklarda el ele dolaşırken görüntülenmiş.

Magazin 09-11-2018 14:15

İrem Altuğ

Irem Altuğ Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Irem Altuğ Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.