Islemci Laptop Haberleri

Ömürlük laptop çantası arayanlar buraya! Bahar Fırsatları'na özel Samsonite çanta indirimde

İhtiyacınız olan ürünleri satın alırken işlevselliğe ve kaliteye önem verenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Uzun yıllar kullanacağınız, bilgisayarınızı ve özel eşyalarınızı güvenle yanınızda taşımanıza olanak sağlayan bir sırt çantasına sahip olmak isterseniz dünyaca ünlü seyahat çantası markası Samsonite'ın Bahar Fırsatları'na özel 1985 TL indirimle satışta olan notebook sırt çantası modeline bir göz atabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 2024-03-19 15:03:49

Aksaray'da iş yerinden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Aksaray'da iş yerinden laptop çaldığı öne sürülen zanlı, tutuklandı.

Yurthaber 2024-02-22 15:21:00

Laptop RAM hızı yükseltme yöntemleri - Laptop RAM hızı nasıl yükseltilir?

Özellikle diz üstü bilgisayarlar çeşitli nedenlere bağlı olarak zaman içinde bazı sorunlar yaşatabilirler. Ekrana görüntü gelmemesi, bilgisayarın ilk zamanlara oranla çok daha geç açılıp kapanıyor olması, aşırı yavaş çalışması, programlar ya da sayfalar arası geçiş yaparken belirgin bir performans düşüklüğünün gözlenmesi bu sorunlardan bazılarıdır. Sorunun ne olduğuna ve neden kaynaklı yaşandığına bağlı olarak çözüm seçenekleri de çeşitlilik gösterir.

Haber 2023-10-28 19:05:03

İster oyun oynayabileceğiniz ister işinizi yapabileceğiniz en iyi MSI marka laptoplar

Güçlü ve kaliteli bir laptop arıyorsanız MSI marka laptoplar tam size göre olabilir! Teknoloji sektöründe başarılı bir marka olarak bilinen MSI'ın birbirinden kaliteli laptopları ile hem oyun keyfini yaşayabilir hem işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Kaliteli malzemelerle tasarlanan ve gelişmiş teknoloji ile donatılan en iyi ve güçlü MSI marka laptopları gelin, beraber inceleyim.

Haber 2023-09-21 15:16:33

Tüm işlerinizi halledebileceğiniz en iyi Lenovo marka laptop modelleri

Laptop almaya karar verdiniz ama hangi modeli alacağınızı bilemiyor musunuz? O hâlde bu yazımız size yardımcı olabilir! Lenovo markasının pek çok farklı ihtiyaca yönelik geliştirdiği laptop modelleri bulunuyor. En iyi Lenovo laptoplar; kaliteli yapıları, güçlü performanslarıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Teknoloji deneyimini üst seviyeye taşıyan en iyi Lenovo laptop modellerini sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 21-09-23 15:16

Kaliteli, şık, işlevsel, dayanıklı... Samsonite çantalarda %50'ye varan indirim

İşlevselliği ve kalitesiyle dikkat çeken yüksek fiyatlı ürünler indirime girdiğinde, ihtiyacınız da varsa alınması gereken fırsatlardan biri haline gelir. Samsonite'ın laptop çantaları da bu fırsat ürünlerinden biri. Siz de hayatınızı kolaylaştıracak Samsonite çantalardaki %50'ye varan indirimleri keşfetmek ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise gelin detayları birlikte keşfedelim.

Haber 21-08-23 17:16

Tüm işlemleri hızla tamamlayacak canavar gibi bir cihaz arayanlar için MacBook muadilleri

Güçlü teknik özellikleriyle sizi mest edecek bir bilgisayar mı arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz! Tasarımları ve donanımları ile MacBook'ları aratmayan bilgisayarlar hem gündelik ihtiyaçlarınızı hem performans gerektiren grafik işlerinizi rahatlıkla yapmaya hazır! Sizin için MacBook muadili olabilecek canavar gibi laptop alternatiflerini bir araya getirdik. Gelin, beğeninizi kazanacak ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 15-08-23 17:56

Facebook hesap silme - Facebook hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Tablet, cep telefonu, laptop ya da masaüstü bilgisayar gibi farklı cihazlar üzerinden Facebook hesabı dondurma veya silme işlemi kolaylıkla tamamlanabilir. Ancak bu işlemlerin eksiksiz olarak tamamlanması için Facebook tarafından kullanıcılara aktarılan hesap silme adımlarının bilinmesi gerekir. Bu nedenle Facebook hesabını tamamen silmek isteyenlere bu işlemin adımları ve detayları hakkında bilgi verilmelidir. Facebook hesabı kaç günde kapanır?

Haber 27-07-23 18:04

SON DAKİKA | Kutu detayı dikkat çekti! İşte ilk görüntüler... Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi

Son dakika haberi: Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer iade edildi. Türk Interpol yetkilileri tarafından teslim alınan ve Arnavutluk'tan Türkiye'ye getirilmek üzere yola çıkan Özer, son dakika gelişmesine göre Türkiye'de... Özer'in bulunduğu uçak sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı'na indi. Emniyet Genel Müdürlüğü de Özer’e ilişkin bir açıklama yaptı. Özer'e ait laptop ve cep telefonuyla dijital materyallerin olduğu bir kutu, uçağa giren polis ekipleri tarafından özel olarak teslim alındı.

Haber 20-04-23 09:01

Asgari ücretin altında fiyata sahip en iyi fiyat performans ürünü laptop ve masaüstü bilgisayarlar

Çalışma hayatı ve eğitim gibi çeşitli sebeplerle laptop veya masaüstü bilgisayar almak isteyen ancak bütçesi el vermeyenler için harika önerilerle karşınızdayız. Güçlü donanıma sahip, hızlı, geniş depolama alanı sunan ve kaliteli ekranıyla eşsiz seyir deneyimi yaşatan birçok laptop ve masaüstü bilgisayar, asgari ücretin altında fiyatlarla satın alınabiliyor. Gelin, uygun fiyatlı en iyi bilgisayar çeşitlerini keşfedelim!

Haber 06-04-23 14:47

Seyahat severlerin tercihi Samsonite çantaları keşfedin

Samsonite; dünya genelinde seyahat ürünleri, sırt çantaları ve laptop çantaları konusunda lider bir marka. Kaliteli ürünleri ve yenilikçi tasarımlarıyla seyahatseverlerin vazgeçilmezlerinden biri olan Samsonite çantalar bir kez alıp uzun yıllar kullanabileceğiniz kalitede. Siz de Samsonite çantalara dolabınızda yer açmak isterseniz sizin için seçtiğimiz ürünlere mutlaka bir göz atmalısınız.

Haber 04-04-23 14:32

2022 senesinin en güçlü ve en iyi donanımlı laptopları ve markaları

Hayatımızı kolaylaştıran teknolojik cihazların başında gelen laptoplar, kompakt tasarımları ve kolay taşınabilir yapılarıyla kullanıcılara önemli avantajlar sağlıyor. Bu yıl birçok başarılı laptop markası 2022 yılının yıldızı olan birbirinden kaliteli ve kullanışlı laptop çeşitleriyle adından söz ettirdi. Gelin, her ihtiyaca uygun 2022'nin öne çıkan laptop markalarını ve modellerini beraber inceleyelim.

Haber 07-12-22 16:34

Amazon indirimlerinden alabileceğiniz en şık ve koruyucu bilgisayar kılıfları

Laptop ya da notebooklar oldukça hassas ürünler ve sık sık elde taşınıyorlar, bu sebeple onları ekstra koruma altına almak gerekebiliyor. Özellikte dizüstü bilgisayarlar evden işe, okuldan kütüphaneye sürekli taşınma hâlinde olduklarından darbelere ve sıvı, toz, kir gibi dış etmenlere karşı korunmaları gerekebiliyor. Eğer bilgisayarınızın görünümünü yenilemek ve korumak için özel bir kılıfa ihtiyacınız varsa sizin için listelediğimiz şu an indirimde olan ürünlere göz atabilirsiniz.

Haber 24-11-22 13:57

‘Omzum ağrıyor’ deyip geçmeyin!

Uzun saatler bilgisayar karşısında çalışma, diz üstü bilgisayar (laptop) hatta şarj aleti derken iyice ağırlaşan çantamızı sık sık omzumuzda taşıma, toplu taşıma araçlarında askılıklardan tutunurken olası bir yanlış hareket ya da parklarda omuzları hareket ettirme aletlerini bilinçsizce kullanma…

Haber 16-11-22 12:15

Hem iş hem oyun için kullanabileceğiniz en iyi Acer marka laptoplar

Üstün nitelikleriyle her alanda pratiklik sağlayan laptoplar; oyun oynamaktan ders çalışmaya, film izlemekten iş programlarını kullanmaya kadar gün boyu kullanıcılarına tam destek sağlıyor. En iyi dizüstü bilgisayar markalarından biri olan Acer, her ihtiyaca ve beğeniye uygun birbirinden başarılı laptop modelleri üretiyor. Gelin, Acer marka hem iş hem oyun için en iyi laptop çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 26-10-22 17:12

Toshiba BIOS tuşu nedir? Toshiba laptop BIOS tuşu nasıl öğrenilir?

Türkçe karşılığı Temel Giriş Çıkış Sistemi olan BIOS İngilizce'deki Basic Input Output System ifadesinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Bilgisayarın çalışmasındaki en önemli ögelerden biridir. Anakart üzerindedir. Kalıcıdır ve bilgisayara format atılsa dahi işlevi devam eder. Birçok sorunun çözümü olarak en geçerli yöntem BIOS menüsünden işlem yapmaktır. Tüm cihazlarda, marka ve modellere göre farklı kısayol tuşları BIOS menüsünü açar. Toshiba cihazlar için BIOS kısayol tuşu F2'dir.

Haber 11-10-22 15:44

Dell BIOS tuşu nedir? Dell laptop BIOS tuşu nasıl öğrenilir?

Türkçe ismi Temel Giriş Çıkış Sistemi olan ve İngilizce Basic Input Output System ifadesinin baş harflerinden oluşan BIOS, bilgisayarın en önemli ögesidir. Cihazın sağlıklı olarak çalışmasında büyük bir etkisi vardır. Herhangi bir arıza ya da sorun durumunda BIOS menüsünden işlem yaparak sorunu gidermek mümkündür. Tüm bilgisayarlar için BIOS menüsüne ulaşmanın farklı kısayol tuşları vardır. Dell marka bilgisayarlar için BIOS kısayol tuşu F2'dir.

Haber 11-10-22 15:44

Lenovo BIOS tuşu nedir? Lenovo laptop BIOS tuşu nasıl öğrenilir?

BIOS, Türkçe Temel Giriş Çıkış Sistemi anlamına gelen Basic Input Output System ifadesinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Bilgisayarın çalışmasında birçok görev üstlenen en önemli ögeler arasındadır. Masaüstü ya da dizüstü bilgisayarlarda farklı marka ve modeller için farklı kısayol tuşları aracılığı ile BIOS menüsüne ulaşılabilir. Lenovo bilgisayarlar için F1 tuşu BIOS'a ulaşan kısayol tuşudur.

Haber 11-10-22 15:44

HP BIOS tuşu nedir? HP laptop BIOS tuşu nasıl öğrenilir?

Açılımı İngilizcede Basic Input Output System ifadesine karşılık gelen BIOS, Türkçe olarak Temel Giriş Çıkış Sistemi anlamına gelir. Kalıcı bir sistemdir ve ROM bellekte saklanır. Bilgisayarlarda yaşanan her türlü sorun için BIOS sistemine başvurmak mümkündür. Her marka ve model için BIOS menüsüne ulaşma kısayol tuşu farklıdır. HP marka cihazlarda BIOS tuşuna F2, F6 ve F10 tuşları ile ulaşılır.

Haber 11-10-22 15:43

Monster BIOS tuşu nedir? Monster laptop BIOS tuşu nasıl öğrenilir?

BIOS, İngilizce Basic Input Output System ifadesinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Türkçe karşılığı Temel Giriş Çıkış Sistemi'dir. Bir bilgisayarın çalışmasındaki temel etkenlerden biridir. Ekran kartı ve RAM donanımlarında açılış sırasında testler yapar. Her bilgisayar için BIOS menüsüne girmek için farklı kısayol tuşları bulunur. Monster marka bilgisayarlarda ise kısayol tuşu F2'dir.

Haber 11-10-22 15:43

Laptop ekran kartı değişir mi? Laptop bilgisayarlarda ekran kartı değişimi nasıl yapılır?

Ekran kartları dizüstü bilgisayarlar için son derece önemli işlevlere sahip bir donanım birimidir. Laptop bilgisayarlar için ekran kartı değişimi mümkündür. Yalnızca birkaç farklı markanın oyun için üretilen dizüstü bilgisayarlarında ekran kartı değişimi mümkün olabilir.

Haber 11-10-22 15:29

Bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyor! Masaüstü PC ve laptop bilgisayar siyah ekran sorunu nedeni ve çözümü nedir?

Evde ve iş yerlerinde sıkça kullandığımız bilgisayarlar, bakım yapılmadığı takdirde arıza verebilir. Bu arızalardan bir tanesi de siyah ekran sorunudur. Bilgisayar neden siyah ekran verir? Bilgisayar siyah ekran sorunu ve çözümü nedir?

Haber 08-10-22 19:00

Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz en iyi ve pratik laptop aksesuarları

Laptop kullanırken pratik birtakım araç gereçlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Örneğin, laptop klavyenizi karanlık ortamlarda rahatça görebilmeniz için hafif bir ışık veya saatlerce çalışmaktan ısınan bilgisayarınızı soğutacak özel bir ürün... Sizin de buna benzer ihtiyaçlarınız varsa listelediğimiz birbirinden yararlı en iyi laptop aksesuar ürünlerini inceleyebilir, ihtiyacınıza yönelik seçim yapabilirsiniz. İşte, laptoplarınızın ayrılmaz parçaları olabilecek o ürünler…

Haber 06-10-22 16:24

Laptop RAM kapasitesini arttırmak isteyenler için en iyi laptop RAM markaları

Laptoplar, yapıları gereği birçok parçasının değişimine izin vermez. Rahatlıkla geliştirilebilen ve bilgisayarın çalışma hızına ciddi katkı sağlayan en önemli bileşen ise RAM olabilir. Dizüstü bilgisayarınızı hızlandıracak ve daha kolay çalışmanızı sağlayacak bir RAM arıyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz en iyi seçeneklere göz atabilirsiniz.

Haber 06-10-22 16:18

Bilgisayarınızı yağmurdan korumanıza yardım edecek su geçirmez laptop çantası modelleri

Yağmurlu günlerde laptop'ını nasıl güvenle taşıyacağını düşünenlerin imdadına su geçirmez laptop çantası modelleri yetişiyor. Su geçirmez kumaşlardan üretilen ve dayanıklı yapılarıyla kullanıcılarına güven veren laptop çantaları, tasarım konusunda da yüzleri gülümsetecek geniş bir çeşitlilik sunuyor. Gelin, bilgisayarınızı her daim güvende tutacak su geçirmez laptop çantası modellerini beraber inceleyelim!

Haber 04-10-22 17:09

Laptop ekranı yetmiyor. diyenler için kurtarıcı olacak fiyat performans ürünü monitör çeşitleri

Laptop ile çalışırken monitörü istediğiniz açıda konumlandıramamak, ekranın istenilen büyüklükte olmaması veya tek monitörün yeterli gelmemesi gibi sorunlarla karşılaşıyor olabilirsiniz. Bu sorunları çözmek içinse taşınabilir veya sabit nitelikte iyi bir monitör alabilirsiniz. Hem iş yerinde çalışırken hem istediğiniz yerde oyun oynarken performansınızı katlayacak, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı monitörlere göz atalım.

Haber 28-09-22 14:12

Laptop alırken markasına dikkat edenler için HP marka en iyi laptop modelleri

Laptoplar, oyun oynamaktan iş programlarını kullanmaya, sosyal medyada gezinmekten film izlemeye kadar birbirinden farklı aktiviteler için tercih ediliyor. En kaliteli laptop markalarından biri olan HP, başarılı ve kaliteli özellikleriyle dikkat çeken, kullanıcılarının yaşantısına fonksiyon kazandıran birçok laptop modeli üretiyor. Gelin, farklı kullanım tercihlerine ve her bütçeye uygun en performanslı HP laptop modellerini beraber inceleyelim!

Haber 22-09-22 14:34

Oyun, iş, okul fark etmeksizin her şey için kullanabileceğiniz en hesaplı ve parasının hakkını veren laptop modelleri

Yaşamın her alanında kullanıma uygun seçeneklerle üretilen dizüstü bilgisayarlar içinde özellikle eğitim öğretim süreçlerinde kullanılabilecek modeller sık sık araştırılıyor. Bunun yanı sıra kullanıcıların araştırdığı ürünler, genellikle uygun fiyatlı ve yüksek donanımlı modeller oluyor. Sizler için farklı markalar tarafından üstün özelliklerle donatılmış dizüstü bilgisayar modellerini inceledik ve en hesaplı ürünleri listeledik.

Haber 08-09-22 15:57

Öğrenciler için 2023 yılının en iyi laptop modelleri

Teknolojideki ilerlemeler sonucu eğitim sistemi bir hayli değişti ve öğrenciler, bilgisayar olmadan ders çalışamaz hâle geldi. Bu sebeple kaliteli ve işlevsel bir laptop, öğrencilerin eğitim hayatlarında en büyük yardımcıları arasında yer alıyor. Siz de çocuğunuz için kaliteli bir laptop arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Sizler için 2023 yılının en iyi laptop modellerini derledik. İşte detaylar!

Haber 05-09-22 15:16

Hem oyun hem işiniz için kullanabileceğiniz en iyi Asus laptop modelleri

Gündelik kullanım, oyun ve iş için sıklıkla tercih edilen laptoplar; kullanıcılarına gün boyu pratiklik sağlıyor. En başarılı laptop markaları arasında birbirinden kaliteli ve yüksek performanslı ürünleriyle zirvede yer alan Asus markası, kullanıcılarına hem oyun hem iş için kullanabilecekleri birçok model sunuyor. Gelin; güçlü donanımları, kaliteli ekranları, kullanıcı dostu özellikleri ve şık tasarımlarıyla öne çıkan en iyi Asus laptop çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 22-08-22 17:08

Asus BIOS tuşu nedir? Asus laptop BIOS tuşu nasıl öğrenilir?

BIO, İngilizce Basic Input Output System ifadesinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Türkçedeki karşılığı Temel Giriş Çıkış Sistemi'dir. Bir bilgisayarın çalışması için en önemli parçalardan biridir. Bilgisayarlarda yüklüdür ve cihaza format atılsa bile bir yere gitmez. Tüm marka ve modellerde BIOS menüsüne ulaşma tuşu farklıdır. Asus marka bilgisayarlarda da F2 tuşu ile BIOS'a ulaşılabilir.

Haber 21-08-22 03:36

Bu sıcak yaz aylarında bilgisayarı çok ısınanlar için en iyi notebook soğutucuları

Laptoplar, gelişen teknoloji ile üstün performans sergileyen cihazlardan biri hâline geldi. Ne kadar teknolojik olursa olsun soğutma konusu, laptoplarda çözülemeyen bir problem. Bu sorundan kurtulmak için kaliteli bir laptop soğutucu almak faydalı olabilir. Üzerinde yer alan fanları ile bilgisayarınızı soğutarak tam performansta kullanmanızı sağlayan laptop soğutucuları, bu problemi büyük ölçüde çözer. Sizler için birbirinden kaliteli laptop soğutucularını derledik.

Haber 18-08-22 17:27

Yazılımla uğraşmak isteyenler için hem uzun ömürlü hem hızlı laptop modelleri

Teknoloji artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası ve süregelen zamanda da böyle olmaya devam edecek gibi duruyor. Ev, okul ve işte kullandığımız çoğu elektronik ürünün kaliteli ve dayanıklı olması önem taşıyor. Hem hızlı hem uzun ömürlü bir laptop arayan bir yazılımcıysanız sizler için listelediğimiz modellere mutlaka göz atmalısınız. İşte, yazılımla uğraşmak isteyenler için laptop modelleri...

Haber 05-08-22 14:05

Yazılım ve programlarla ilgilenenlere yazılım için en iyi laptop modelleri

Yazılım ve çeşitli programların verimli bir şekilde çalışabilmesi için güçlü donanıma sahip laptoplara ihtiyaç duyuluyor. Birçok markanın imzasını taşıyan yüksek performans odaklı ve birbirinden başarılı donanımlara sahip laptop modelleri bulunuyor. Gelin, birden fazla programı aynı anda çalıştırırken performans kaybı yaşamayan ve verimliliği her zaman maksimum seviyede tutan en iyi laptop çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 04-08-22 14:24

Çıktığı tatillerde işini uzaktan yürütmek isteyenler için kolay taşınabilir ofis laptop modelleri

Bir laptopta en çok aranan özelliklerden biri, küçük ölçülere sahip olması ve böylece çok kolay bir şekilde taşınabilmesi. Çünkü dizüstü bilgisayarları, çoğu zaman ofis dışında farklı yerlere de götürmek gerekebiliyor. Hatta bazen işler tatile çıkıldığında bile bitmeyebiliyor. Bu ihtimaller için işinizi uzaktan yürütebileceğiniz ve kolayca taşıyabileceğiniz ofis laptop modellerini sizler için listeledik.

Haber 03-08-22 14:44

Bir bilgisayar hızında olan her işinizi halledebileceğiniz en iyi Huawei tabletler

Çağın ilerlemesiyle teknolojik aletler hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oluyor. Akıllı tabletler, kolayca her yere taşınabilen ve fazla yer kaplamayan boyutlarıyla sadece günlük hayatımızda değil, iş hayatımızda da bize birçok kolaylık sağlıyor. Laptop taşımak istemeyenler için daha uygun boyutta ve fiyatta olan akıllı tabletler, kullanıcılara birçok seçenek sunuyor. Siz de tabletinizi değiştirmek veya yeni bir tablet almak istiyorsanız sizin için hazırladığımız en iyi Huawei tablet modeller!

Haber 29-07-22 13:56

Bilgisayarına ekstra ekran eklemek isteyenler ya da laptop ekranı yetmeyenler için kaliteli monitör çeşitleri

Birçok insan işlerini pratik bir şekilde halletmek için harici ekranlara ihtiyaç duyuyor. İkinci monitörler hem farklı iş projeleriyle uğraşanlara kolaylık sağlıyor hem video izleyen ve oyun oynayanlara rahatlık sunuyor. Geniş boyutları, ayarlanabilir açıları, kaliteli görselliği ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çeken birçok monitör modeli bulunuyor. Gelin hem oyun oynarken hem çalışırken kaliteli bir deneyim yaşatacak en iyi monitör modellerine birlikte göz atalım.

Haber 25-07-22 15:53

Sadece okul ve iş için kullanacağım diyenlere 6000 TL altı kullanışlı laptop modelleri

Dizi ve film izlemek, online görüşmeler gerçekleştirmek, sosyal medyayı takip etmek, çeşitli iş ve eğitim programlarını kullanmak için tercih edilen laptoplar kullanıcıların günlük ihtiyaçlarına yanıt veren vazgeçilmez gereçlerden biri haline geldi. Tüm bu ihtiyaçlar gözetilerek üretilmiş performans odaklı laptop modelleri arasından seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Gelin, 6000 TL altı en iyi dizüstü bilgisayar modellerini beraber inceleyelim.

Haber 13-07-22 22:51

Excalibur, bilgisayarlarında ömür boyu performans garantisi sunuyor

Casper'da, bu yılın ilk 6 ayında 1.000'den fazla laptop ve masaüstü bilgisayarın performans ve tüm bakım hizmetleri gerçekleştirildi

Yurthaber 07-07-22 10:58

Casper, operasyonel iş yeri süreçlerine dijital hizmet çözümleri sunuyor

Casper, laptop, tablet, masaüstü bilgisayar ve sunucu gibi ürünleriyle farklı sektörlerin tüm ihtiyaçlarına karşılık verebiliyor

Yurthaber 17-06-22 09:58

Laptop ne demek? Laptop kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimelerin anlamları araştırılırken ilk bakılan Türk Dil Kurumu (TDK)'nun açıklamaları olur. Türkçeyi zenginleştirmek için yapılan çalışmalar, sözcüklerin kökenlerine kadar tüm detaylarını ortaya çıkarılmasını sağlar. Konuya ilgi duyan ya da kelimelerin anlamlarını merak edenler de TDK'nın perspektifiyle araştırmalarını sürdürür. İrdelenen sözcükler arasında bulunan Laptop kelimesi de birçok kişi tarafından mercek altına alınır. Ara sıra dikkat çekerek araştırılan Laptop kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 20:04

Ofis işleriniz için sade ve şık Huawei Matebook yorumları ve incelemesi

Performansı ve tasarımıyla gönülleri fethedecek bir bilgisayar düşünün. İşte o bilgisayar, Huawei Matebook D15. Performansıyla beğeni kazanan laptop, dijital araçlarla sürdürülen iş ve okul hayatına yeni bir soluk getiriyor. Peki, D15 güçlü donanımı ve gelişmiş fonksiyonlarıyla kullanıcılarına nasıl bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor, öğrenmeye hazır mısınız? O hâlde yazımızı okumaya devam edin!

Haber 03-05-22 13:24

Ramazan Bayramı ve Anneler Günü'ne özel hediye fırsatları Teknosa'da

Çifte kutlama fırsatları kapsamında 4-10 Mayıs'ta HP Laptop 4H251EA satın alanlar Preo tablete bin lira indirimli fiyatla sahip oluyor

Yurthaber 28-04-22 11:04

Derinin şıklığını hissettiren aynı zamanda fonksiyonel olan laptop çantası modelleri

Hayatın bir parçası hâline gelen dizüstü bilgisayarlara, günün her anında ihtiyaç duyulabiliyor. İş yerinde, okulda, seyahatlerde veya dışarıda olduğunuz herhangi bir anda işlerinizi kolayca halledebilmek için dizüstü bilgisayarınızı yanınızda taşımanız gerekebilir. Hem taşıma işlevini yerine getiren hem şıklığınızı tamamlayan laptop çantası arayışında mısınız? Eğer öyleyseniz birbirinden kullanışlı ve şık görünümlü laptop çantalarını sizler için derledik. İşte detaylar!

Haber 22-03-22 01:56

Fıkra gibi olay! Kulübünden ayrılan eski futbolcu kulübünü soydu! Bakın yakayı nasıl ele verdi...

Üsküdar'da hırsızlık suçuyla takımdan atılan amatör futbolcu kulüp binasını soydu. Futbolcunun binadan 2 laptop ve bir miktar para çaldığı anlar kulübün güvenlik kameralarına yansıdı.

Spor 01-02-22 15:38

Şaşkına çeviren hırsızlık! Müşteri gibi gelip laptop ve cep telefonunu çaldı

Rize’de müşteri olarak girdiği kafeteryanın sahibine ait laptopu ve cep telefonunu çalan şahıs güvenlik kamerasına yakalandı.

Haber 28-12-21 12:09

Şık ve sağlam yapısıyla dikkat çeken en iyi laptop çantası modelleri

İşte, okulda, evde... Nerede ve ne amaçla olursa olsun, laptoplar artık vazgeçilmezimiz. Dolayısıyla gün içinde sıklıkla kullanma ihtiyacı duyduğumuz laptopları güvenli bir şekilde taşımak da son derece önemli. Neyse ki tam da bu amaçla üretilmiş birbirinden şık ve sağlam laptop çantaları var. Gelin, en kaliteli laptop çantası modellerine beraber göz atalım.

Haber 24-12-21 15:37

Microsoft Surface Laptop Go, eskisinden çok daha iyi olacak

En çok tercih edilen cihazlar içerisinde yer alan Microsoft Surface Laptop Go pil ömrü bakımından bazı problemler yaratıyordu. Bu problemin önüne geçmek isteyen şirket önemli bir güncelleme yayınladı.

Haber 10-12-21 16:35

Fiyat/performansı ile kalpleri çalan 3000 TL altı laptop önerileri

Günümüzde en çok kullandığımız teknolojik aletlerden biri olan laptoplar, farklı özelliklere sahip çeşitli modeller ile karşımıza çıkıyor. Eğer sizin de bir laptop ihtiyacınız varsa ilk olarak ne amaçla kullanacağınıza karar vermelisiniz. Bu noktada internet üzerinden laptop modellerinin özelliklerine bakarak kendi ihtiyaçlarınız için en doğru modeli bulabilirsiniz.

Haber 03-11-21 10:12