İstanbul Aydın Üniversitesi Haberleri

İstanbul Aydın Üniversitesi taban puanları 2022: ÖSYM İstanbul Aydın Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları için liste açıklandı mı?

YKS sınav sonuçlarının ilanı sonrası İstanbul Aydın Üniversitesi'nin 2022 yılı taban puanları yüz binlerce öğrenci tarafından sorgulanmaya başladı. Sonuçların ÖSYM tarafından açıklanmasıyla birlikte öğrenciler tercih dönemi öncesinde üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerini, taban puanlarını ve başarı sıralamalarını gündemine aldı. Peki, İstanbul Aydın Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı? İşte merak edilenler...

Egitim 19-07-2022 13:44

SON DAKİKA | Bakan Koca duyurdu! İllere göre haftalık vaka haritası açıklandı, İstanbul yine zirvede...

Son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15-21 Ocak illere göre haftalık vaka haritasını açıkladı. En çok vaka artışının yaşandığı il sıralamasında İstanbul yine ilk sırada yer aldı. Öte yandan haftalık vaka artışının en çok yaşandığı 10 il de belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 31-01-2022 10:58

Eyyam-ı bahur sıcaklıkları başlıyor! Uzman isim uyardı, ağustosa dikkat

Türkiye, bugünden itibaren yazın en sıcak günlerinin yaşanacağı "Eyyam-ı bahur"un etkisine girecek. "Ülkemizde ağustos ayının ilk 2 haftasında aşırı sıcaklıklar görülecektir" diyen İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BIL Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Meteoroloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Güven Özdemir, "Bu dönemde konvektif fırtınaların oluşma ihtimali yüksek" açıklamasını yaptı.

Haber 29-07-2021 12:06

4 üniversite daha kuruluyor

"İstanbul Aydın", "Acıbadem", "İstanbul Arel" ve "İzmir" adlarıyla 4 vakıf üniversitesi kurulmasına ilişkin tasarı, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Haber 04-12-2006 12:39

İstanbul Aydın Üniversitesi

Istanbul Aydın Üniversitesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Istanbul Aydın Üniversitesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.