Kalemlik Haberleri

Evde, okulda veya iş yerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz en iyi kalemlik modelleri

Kalemlik seçiminde stilden ve fonksiyonellikten ödün vermek istemiyorsanız, şık ve kullanışlı kalemlik modelleri ile çalışma alanınızı kişiselleştirmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Sizin için farklı malzemeden üretilmiş, çeşit çeşit renk ve desene sahip, her zevk ve ihtiyaçlara uygun kalemlik modellerini bir araya getirdik. Gelin, hem yetişkinlerin hem de çocukların bayılacağı kalemlik çeşitlerine birlikte göz atalım.

Haber 04-12-2023 17:05

Kalemlikten çantaya! Okulların açılmasıyla birlikte edinmeniz gereken en önemli okul ihtiyaçları

Okullar açıldığına göre öğrencilerin ihtiyaç duyacağı birçok malzemeyi eksiksiz tamamlamak oldukça önemli. Öğrencilerin hem okulda hem evde ders çalışırken kullanabilecekleri kullanışlı ve kaliteli pek çok okul ekipmanı sayesinde okul süreci, öğrenciler için daha verimli ve keyifli bir hâl alıyor. Gelin, her öğrenciye lazım olacak malzemelere birlikte göz atalım.

Haber 19-09-2023 16:04

Okul dönemi boyunca çocuklarınızın çantasından eksik etmemeniz gerekenler

Ağustos ayının sonlarına doğru geldiğimiz bu günlerde okul sezonunun başlamasına çok az bir süre kaldı. Şimdiden hem öğrencileri hem ebeveynleri okul eşyalarını hazırlama telaşı sardı. Okula yeni başlayacak bir çocuğunuz varsa ve neler almanız gerektiğini tam anlamıyla bilmiyorsanız üzülmeyin. Okula başlayan öğrenciler için çantasında mutlaka bulunması gerekenleri bir araya getirdik. İşte hayat kurtaran ürünler!

Haber 23-08-2022 14:52

Kalemlik

Kalemlik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kalemlik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.