Karabaş Otu Çayı Haberleri

Karabaş otunun faydaları nelerdir? Karabaş otu hangi hastalığa iyi gelir, kimler kullanamaz?

Karabaş otu şifalı bitkiler arasında bulunan önemli bir bitki çeşididir. Bilimsel ismi Lavandula stoechas olan bu bitki, ballıbabagiller ailesine mensuptur. Geçmiş dönemlerde alternatif tıp alanında yaygın olarak kullanılan bu bitkinin bünyesinde pek çok önemli vitamin ve mineral vardır. Görüntüsü çalıyı andıran bu bitki, çok senelik bitki türlerinden biridir. Peki, karabaş otunun faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve kimler kullanamaz?

Haber 23-02-2024 18:36

Karabaş çayı faydaları nelerdir? Karabaş çayı nasıl demlenir?

Kanser hastalıkları, mental rahatsızlıklar ve sindirim problemleri ile mücadele edilmesini sağlayan karabaş çayı; değerli mineral, vitamin ve antioksidanlar bakımından zengindir. İçerdiği vitamin ve mineraller sayesinde uykusuzluk, hazımsızlık, grip, stres ve mikrobik hastalıklara iyi geldiği bilinir. Günde bir fincan tüketilmesi önerilen karabaş çayı nasıl demlenir? Karabaş çayının faydaları nelerdir?

Haber 24-10-2022 19:19

Karabaş otu çayı faydaları nelerdir? Karabaş otu çayı nasıl yapılır?

Geleneksel tıpta uzun yıllardır kullanılan ve şifalı bitkilerden biri olan karabaş otu, lavanta bitki ailesine ait olan bir bitkidir. Yaraları iyileştiren ve depresyona iyi gelen ve bunun yanı sıra pek çok hastalığın tedavisinde kullanılan karabaş otu çayı, sağlık için oldukça faydalıdır. Binbir derde deva olduğu bilinen karabaş otu çayı bakteriyel ve antioksidan özelliklere sahiptir. Karabaş otu çayının faydaları nelerdir?

Haber 22-10-2022 14:03

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarifi verdi: Damar tıkanıklıklarını açıyor

Lavantanın bir türü olan karabaş otu toplum tarafından fazla bilinmemektedir. Oysa ki karabaş otunun sağlık üzerinde saymakla bitmeyen faydaları bulunmaktadır. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu damar tıkanıklıkları için karabaş otu tarifini verdi. İşte karabaş otunun saymakla bitmeyen faydaları…

Haber 30-08-2022 10:04

Karabaş Otu Çayı

Karabaş Otu Çayı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Karabaş Otu Çayı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.