Kırmızı Işık Cezası Haberleri

Eski Kırkpınar ağası Altunhan kendini ihbar edip ceza yazdırdı: Sosyal medyadaki videoya gelen yorumu görünce telefona sarıldı

İş insanı ve eski Kırkpınar ağası Mustafa Altunhan paylaştığı videodaki hatasını gören kullanıcılar Altunhan'ı uyardı. Gelen yorumlarla birlikte hatasını fark eden Altunhan, 112'ye telefon açtı, kendini ihbar edip ceza yazılmasını istedi. Kendini ihbar ettiği anları da sosyal medyadan paylaşan Altunhan'dan bir de dikkat çeken bir açıklama geldi.

Haber 09-02-2024 09:53

Kırmızı ışık cezası ne kadar? 2023 kırmızı ışıkta geçmenin cezası

Trafikte uyulması gereken kurallar ihlal edildiğinde sonu ölüme varan sonuçlara neden olunabilir. Araç sürücüleri ve sahipleri hem kendi hayatlarını hem de yayaların ya da diğer araçlardaki kişilerin hayatlarını riske atacak ihlallerde bulunduğunda hapis cezasına varan yaptırımlara tabi tutulur. Kırmızı ışıkta durması gerekildiği halde geçilmesi de hayati tehlikesi ve ciddi riskleri olan bir kural ihlalidir.

Haber 12-06-2023 01:24

SON DAKİKA | Sürücüler en çok bu ihlali yapıyor! Cezası daha da ağır olacak, 457 TL yerine...

Son dakika: 2023 yılına 2 aydan az bir süre kala yeniden değerleme oranı belli oldu. Yeni yıl için bu oran yüzde 123'e çıkarken vergi, harç, cezalar da bu oranda artırılacak. Sürücülerin en fazla yaptığı ihlalin başında gelen kırmızı ışıkta geçmenin cezası artık daha da ağır olacak. 457 TL olan ceza, 2023'te 953 TL olacak.

Finans 04-11-2022 08:27

Diğer Haber Etiketleri

Kırmızı Işık Cezası

Kırmızı Işık Cezası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kırmızı Işık Cezası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.