Kübra Hera Aslan Haberleri

Hera Aslan Ozan Doğulu ile aşkının nasıl başladığını anlattı: Beni toprağa sen gömeceksin

Uzun bir süredir Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan, konuk olduğu 2. Sayfa programında ilişkilerinin nasıl başladığını anlattı. Hera Aslan, "Ozan beni yemeğe çıkardı, o akşam 'beni toprağa sen gömeceksin' dedi. O cümleyi duyunca hüngür hüngür ağladım" dedi.

Magazin 12-02-2022 15:27

Hera Aslan ve Ozan Doğulu'nun görüntüsüne yorum yağdı! Oturuyor sandım

50 yaşını kutlayan Ozan Doğulu'ya sevgilisi Kübra Hera Aslan sürpriz yaptı. Parti öncesi açıklama yapan ünlü çiftin görüntüsü ise sosyal medyaya düşünce gündem oldu. İkilinin boy farkına takılan sosyal medya kullanıcıları "Ozan oturuyor mu?" yorumlarından bulundu.

Magazin 14-01-2022 13:57

Hera Aslan: Çocuk yapmak için evliliği beklemem

Hera Aslan, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı aranjör Ozan Doğulu ile ilişkisi hakkında konuştu. Muhabirlerin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Aslan, "Nikah konusunu ikimiz de hiç gündeme getirmedik. Ozan bana devamlı 'Eşim' diyor, ben de ona 'Eşim' diyorum. Çocuk yapmak için de evliliği beklemem" şeklinde konuştu.

Magazin 13-11-2021 14:14

Ozan Doğulu ile sevgilisi Hera Aslan ilginç sahne kıyafetiyle dikkat çekti

Ozan Doğulu ile yaşadığı ilişkiyle sık sık gündeme gelen ve sesi, tarzı ve sahne performansıyla kısa sürede aranılan şarkıcılar arasına giren Hera geçtiğimiz akşam Bodrum Mandarin'de sahne aldı.

Magazin 28-08-2021 10:39

Diğer Haber Etiketleri

Kübra Hera Aslan

Kübra Hera Aslan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kübra Hera Aslan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.