Küpe Alerjisi Haberleri

Alerjisi olan hassas kulaklar için en iyi hypoallergenic küpe çeşitleri

Kullandığımız takıların kişiliğimizi yansıttığını inkar edemeyiz. Tabii çoğumuz kendimizi en iyi ifade edecek küpeyi özgürce seçebilirken hassas tene sahip olanlarımız içinse durum pek de öyle değil. Neyse ki her problemin bir çözümü var. Eğer daha önce kullandığınız bir küpe kulağınızda kızarıklık, tahriş veya yara oluşturduysa hipoalerjenik küpeleri tercih edebilirsiniz. Öyleyse hassas kulaklarınız için en şık küpeleri keşfetmeye hazır mısınız?

Kadin 31-05-2022 13:54

Kalorifer peteklerine neden limon koyulur? Peteklere limon koymanın faydaları…

Kış aylarında kalorifer peteklerinin yanına limon koyulduğuna şahit olmuşsunuzdur. Kalorifer peteklerinin yanına su konulmasındaki amaç odanın nemini dengelemek. Peki limon neden koyulur? İşte peteklere limon koymanın faydaları…

Trend 15-12-2021 01:42

7 yaşında taktığı küpeler kabusu oldu! Tedavi olmazsa duyamayacak

Erzincan’da yaşayan, 6 kişilik Yıldız ailesinin kızları Yağmur'un (17) kulaklarında, henüz 7 yaşındayken taktığı küpelerin alerji yapması sonucu yaralar oluştu. Doktorların keloid teşhisi koyduğu, 10 yıldır tedavi gören Yağmur'un babası Halis Yıldız, "İnşaatlarda çalışarak evimi geçindirmeye çalışıyorum. Tedavi ettiremezsem yakında kızımın kulakları kapanacak, duymayacak. Tedavi için yardım bekliyoruz" dedi.

Haber 19-01-2021 11:20

Diğer Haber Etiketleri