Levent Tülek Haberleri

Cennet Mahallesi'nin Şipşak Rıza'sıydı... Levent Tülek son haliyle gündem oldu! 'Yaşlanmışsın'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Şipşak Rıza karakteriyle hafızalara kazınan Levent Tülek şimdi de son haliyle gündem oldu. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü isme 'Yaşlanmışsın' yorumları yapıldı.

Magazin 27-02-2024 15:19

Cennet Mahallesi'nin dolandırıcı Rıza'sıydı! Levent Tülek son haliyle görenleri şaşırttı: Yıllar acımamış

Cennet Mahallesi dizisindeki Şipşak Rıza rolüyle hafızalara kazınan Levent Tülek, dizinin Beter Ali'si Özkan Uğur'un kaybının ardından yıllar sonra ortaya çıktı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncunun son hali ise görenleri epey şaşırttı.

Magazin 20-07-2023 19:53

Cennet Mahallesi’nin Şipşak Rıza’sı olarak adı duyulan Levent Tülek bakın şimdi nasıl biri oldu! Değişimiyle diziyi izleyenleri şoke etti!

Bir dönemin unutulmaz dizilerinden olan Cennet Mahallesi dizisinde Şipşak Rıza karakterini canlandıran Levent Tülek, seneler sonraki haliyle görenleri şaşırttı. Uzun bir süredir ekranlarda yer almayan Tülek'in değişimini görenler ünlü ismi tanımakta zorlandı.

Magazin 31-07-2022 23:11

Bavul tiyatro oyununun galası yapıldı

Senaryosunu Sam Bobrick'in yazdığı usta yönetmen Levent Tülek'in uyarlayıp yönettiği "Bavul", 24 Aralık akşamı İstanbul Artı Sahne'de gala yaptı.

Magazin 25-12-2018 02:59

Diğer Haber Etiketleri

Levent Tülek

Levent Tülek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Levent Tülek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.