Magnum Çekiliş Sonuçları Haberleri

MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 2022: Magnum Maserati Ghibli çekiliş sonuçları canlı yayında belli oldu!

Magnum çekiliş sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yakından takip ediliyor. Magnum çekiliş sonuçları canlı yayında belli oldu. Maserati kampanyasına katılan vatandaşlar arasından bir kişi asil talihli olarak belirlenirken yedek talihlinin ismi de açıklandı. Peki, Magnum çekiliş sonuçları isim listesi açıklandı mı?

Finans 12-10-2022 17:51

Magnum çekiliş sonuçları isim listesi açıklandı mı? Maserati otomobilin kazananı belli oluyor: 12 Ekim 2022 Magnum çekiliş sonuçları isim listesi!

Magnum çekiliş sonuçları 12 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 11.00'de gerçekleştirildi. Çekilişin ardından dondurma çubuklarında bulunan şifreleri gönderip kura çekimine katılan ve lüks araba modeli Maserati hayali kuran birçok vatandaş internette konuya ilişkin araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Magnum çekiliş sonuçları açıklandı mı? İşte konuya ilişkin yapılan açıklama ile 2022 Magnum çekiliş sonuçları isim listesi ile ilgili ayrıntılar...

Haber 12-10-2022 11:43

Magnum Çekiliş Sonuçları

Magnum Çekiliş Sonuçları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Magnum Çekiliş Sonuçları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.