Maket Haberleri

O ilimizde Netanyahu'nun maketini üst geçide astılar! Üzerinde 'Terörist İsrail' yazısı yer aldı

Afyonkarahisar'da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun maketi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce üst geçide asıldı. Maketin üzerinde 'Terörist İsrail' yazısının yer aldığı görüldü. Maket üst geçitten kaldırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Haber 30-10-2023 17:17

Örtüye sarılı ve üzeri bantla kaplanmış! Ceset sandılar ancak gerçek çok farklı çıktı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, ağaçları sulamaya giden belediye ekipleri 1 metre uzunluğunda, örtüye sarılı ve üzeri bantla kaplanmış cisim fark etti. Polis ceset şüphesi üzerine inceleme yaptı. Cismin yakınında ayrıca bir çanta ile M.D. (20) adına kayıtlı kimlik bulundu. Yapılan inceleme sonucu ise gerçek ortaya çıktı.

Haber 19-04-2023 15:33

İzleyenler şok yaşadı! Hülya Avşar maketini tekmeledi, yumrukladı, yetmedi paramparça etti... Ne derdi var bilmiyoruz

Sabah işe geldiklerine hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaştılar. İş yerinin önüne reklam maksadıyla konan Hülya Avşar maketi paramparça olmuştu. Çalışanlar güvenlik kamerasını inceleyince gözlerine inanamadı. Görüntülerde, alkollü olduğu öne sürülen bir kişinin karton makete tekme tokat saldırdığı anlar yer aldı. Karabük'te gerçekleşen olayın ardından mağaza, yeni maket için sipariş verdi.

Haber 31-01-2023 12:27

Tekirdağ'ın 110 yıl önceki hali 3D teknolojisiyle gelecek kuşaklara aktarılıyor

Tekirdağ'da, Süleymanpaşa Belediyesi Kod Atölyesi koordinatörü Lale Çifçi tarafından 3D teknolojisi kullanılarak hazırlanan maket, kent merkezinin 110 yıl öncesini yansıtıyor.

Yurthaber 17-11-2022 15:21

Maket

Maket Hakkındaki Haberler Mynet'te. Maket Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünyada bu işi yapan yok! Sosyal medya dönüm noktaları oldu, maket araçlara yoğun ilgi

Aydın’da yaşayan İsmail Erzurumluoğlu, hobi olarak başladığı maket araç yapım işinin, sosyal medyada yayımlanmasının ardından gelen taleplere yetişmekte zorlandılar. Oğlu Güner ile birlikte gelen yoğun talep üzerine işlerini büyüterek yurt içine ve yurt dışına satış yapar haline geldiler. Öte yandan, dünya genelinde kendi sisteminin tek olduğunu ve yaptıkları maketlerin dünyada tek olduğunu belirtiler.

Finans 26-10-2022 13:18