Meedo Alsaloussi Haberleri

Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo paylaştı, sosyal medya yıkıldı! Beni özledin mi? mesajı olay yarattı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi günler süren görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. Ancak Subaşı'nın mutluluğu beklediğinden kısa sürdü ve henüz evliliklerinin 4'üncü ayında boşandı. Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. 'Beni özledin mi? mesajını görenler çok şaşırdı.

Magazin 18-01-2024 18:04

Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı olay oldu! Herkes 'Yüzüğün nerede?' diye sordu! 'Boşanıyor' iddiası...

Acun Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı olan Şeyma Subaşı uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Mayıs ayında nikâh masasına oturmuştu. Marakeş'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenen Subaşı'nın son paylaşımı olay oldu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Subaşı, Rami Kütüphanesi'nin bahçesinden bir video paylaştı. Şeyma Subaşı'nın yüzüğünün olmaması dikkat çekti. Sosyal medyada ise 'Boşanıyor' iddiaları konuşulmaya başlandı.

Magazin 21-09-2023 16:22

Artık hayatımda olmayacak demişti! Şeyma Subaşı ablasını neden düğüne davet etmediğini açıkladı!

Ablası Kübra Açıl'ı Meedo Alsaloussi ile nikah masasına oturacağı törene davet etmeyen Şeyma Subaşı'dan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Subaşı, düğünündeki katılımcı sayısı ile oldukça konuşulmuştu.

Magazin 24-04-2023 00:33

Kazancıyla gündem olmuştu! Şeyma Subaşı Miami’deki bekarlığa veda partisini aboneleriyle paylaşacak

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Meedo ile 5 Mayıs'ta Marakeş'te evlenecek. Subaşı, bu hafta sonu bekarlığa veda partisi yapacak. Subaşı'nın partisini sadece 66,99 liraya abone olanlar görebilecek.

Magazin 29-03-2023 15:16

Meedo Alsaloussi

Meedo Alsaloussi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Meedo Alsaloussi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Şeyma Subaşı'nın gizli görüntüleri gündem oldu! Şeyma Subaşı'nın bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Meedo ile uyuşturucu kullandığı iddia edildi

Şeyma Subaşı'nın yeni görüntüleri şok etti! Şeyma Subaşı'nın yurt dışında bir partide uyuşturucu madde kullandığı iddia edildi. Partiye katılan bir başka kadının çektiği görüntüler kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı. Görüntülerin ardından Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo ile birlikte uyuşturucu madde kullandığı iddia edilirken Subaşı'ndan henüz açıklama gelmedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Magazin 16-09-2022 07:15