Meme Ağrısı Haberleri

Emzirirken başına gelen olay dehşete düşürdü! Meme ucu bir anda siyaha dönüp koptu

Emzirmek hem kadınların hem de bebeklerin sağlığı için önemli bir yer taşıyor. Ancak emzirme sırasında ihmal edilen, görmezden gelinen bazı durumlar büyük sorunlara neden olabiliyor. Brooke isimli bir kadın TikTok'ta yaptığı paylaşımda bebeğini emzirirken meme ucunun düştüğünü paylaştı. Genç kadının yaşadıkları dehşete düşürdü.

Kadin 18-10-2022 15:21

Meme kanseri tedavisi var mı? Meme kanseri nedir? İşte meme kanserinin belirtileri

Şimdilerde Menajerimi Ara dizisinde rol alan başarılı oyuncu Canan Ergüder'e meme kanseri teşhisi konuldu. Konulan teşhisin ardından Ergüder, tedaviye başlamak amacıyla diziden ayrılacak. Meme kanseri günümüzde pek çok kadının yakalandığı ve muzdarip olduğu bir hastalık. Artan meme kanseri vakalarıyla birlikte vatandaşlar meme kanseri tedavisi var mı ve belirtileri nelerdir gibi soruları araştırmaya başladı. Peki meme kanseri nedir, tedavisi var mı? İşte meme kanserinin belirtileri...

Haber 06-04-2021 11:24

Kadınlarda göğüs ağrısı neden olur? 8 belirtiye dikkat!

Çoğu göğüs ağrısı normal olabilirken bazı durumlarda oldukça dikkat edilmesi gerekebiliyor. O yüzden gözümüzü açık tutup vücudumuzu dikkatle dinlemeye gerek var. Kadınlarda göğüs ağrısı neden olur diyenlerin bu 8 noktaya dikkat etmesi gerekiyor.

Kadin 24-01-2017 14:22