Metin Haberleri

MasterChef'te şampiyon belli oldu! Metin ve Kıvanç arasında kıyasıya rekabet: Kupa sahibini buldu!

MasterChef 2022 şampiyonu geçtiğimiz akşam belli oldu. Yarışmanın final bölümüne şampiyonluk heyecanı damga vurdu. Yarışmada başarıyla ilerleyen Kıvanç ve Metin büyük ödülün sahibi olarak şampiyonluk kupasını kaldırmak için mücadele ettiler. Yarışma devam ederken akıllarda tek bir soru vardı: MasterChef 2022 şampiyonu kim oldu? Jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya sonucu açıkladı. MasterChef'in şampiyonu Metin oldu.

Magazin 11-01-2023 08:53

MasterChef tarihinde bir ilk! Somer Şef canlı yayında duyurdu!

MasterChef 2022 büyük finali bugün Tv8'de canlı yayınla gerçekleşiyor. Heyecanın dorukta olduğu MasterChef 2022 sezonunun finalinde son dakikalara yaklaşıldı. Programa MasterChef'in eski yarışmacıları da konuk oldu. Somer Şef yarışmacılara müjdeyi canlı yayında verdi.

Magazin 10-01-2023 23:46

Camdaki Kız Nalan'ın babası Metin kimdir, hikayesi nasıl? Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası ortaya çıktı!

Camdaki Kız dizisi her hafta ilgi ile izleniyor. Gülseren Buğdayıcıoğlu'nun Camdaki Kız kitabından uyarlanan bu dizinin gerçek hayat hikayesini yansıttığı biliniyor. İzleyiciler bu hafta Kanal D ekranlarında yayınlanacak bölümünün fragmanında Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası Metin'in ortaya çıktığını görüyor. Peki Camdaki Kız Nalan'ın babası Metin kimdir, hikayesi nedir? Camdaki Kız Nalan'ın babası Metin'i kim canlandıracak?

Magazin 03-11-2022 17:41

Metin

Metin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Metin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.