Milli Eğitim Bakanlığı Bursluluk Sınavı Haberleri

Bursluluk sınavı saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek? MEB bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS ilköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı tarihi!

Bursluluk sınavı (İOKBS) için geri sayım devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak olan sınava çok sayıda öğrenci girecek. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklama sonrası başvuruda bulunan kişiler şimdi sınav tarihini bekliyor. Bilindiği üzere, İOKBS 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik olarak yapılacak. Peki, bursluluk sınavı saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek? MEB bursluluk sınavı ne zaman? İşte İOKBS tarihi..

Egitim 02-09-2022 14:25

Bursluluk sınavı ne zaman? 2022 MEB İOKBS (bursluluk sınavı) tarihi açıklandı mı?

Bursluluk sınavı ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı, binlerce öğrenci tarafından merakla araştırılıyor. Her yıl Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen bursluluk sınavı için 2022 İOKBS tarihi açıklandı. İşte MEB tarafından açıklanan 2022 bursluluk sınavı tarihi.

Egitim 10-08-2022 13:37

Milli Eğitim Bakanlığı Bursluluk Sınavı

Milli Eğitim Bakanlığı Bursluluk Sınavı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Milli Eğitim Bakanlığı Bursluluk Sınavı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.