Müge Akyamaç

Müge Akyamaç

25 Haziran İstanbul doğumlu Müge Akyamaç, tiyatro ve sinema oyuncusudur. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü'nü tamamlayan Akyamaç, 1982 yılında tiyatro sahnesine adım atmıştır. Çok sayıda tiyatro oyunun rol alan oyuncu Şaban Pabucu Yarım, Gurbetçi Şaban, Milyarder, Ayaşlı ve Kiracıları, İlişkiler, Sen de Gitme ve Poyraz Karayel gibi sevilen yapımlarda rol almıştır. 2006 yılında İhtiras Tramvayı’ndaki rolü ile Sadri Alışık Ödülleri "en iyi kadın oyuncu ödülü" kazanmıştır.

Müge Akyamaç Haberleri

Gurbetçi Şaban filminin Bahar'ı Müge Akyamaç yıllara meydan okuyor! Son hali görenleri şaşırttı

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Gurbetçi Şaban tekrarlarıyla yine izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor. Kemal Sunal'la kamera karşısına geçen Müge Akyamaç'ın yıllar sonraki hali şaşırttı.

Magazin 05-03-2024 17:09

Gurbetçi Şaban'ın Bahar'ı Müge Akyamaç şimdi ne yapıyor?

1985 yılında izleyiciyle buluşan Gurbetçi Şaban filminde 'Bahar' karakterine hayat veren usta oyuncu Müge Akyamaç, güzelliğiyle adeta yıllara meydan okuyor. Bir süredir ekranlardan uzak bir hayat yaşayan oyuncu, bakın şimdi ne yapıyor?

Magazin 03-10-2021 12:47

Gurbetçi Şaban filminin güzeli Müge Akyamaç yıllara meydan okuyor! İşte Müge Akyamaç'ın son hali...

Kemal Sunal'ın sevilen filmlerinden biri olan Gurbetçi Şaban yine herkesi ekrana kitledi. Almanya'ya çalışmak için giden ancak yaşadığı zorluklar karşısında çözümler üreten Şaban'ın eğlenceli hikayesini anlatan Gurbetçi Şaban'da rol alan Müge Akyamaç'ın son hali de gündeme geldi.

Magazin 13-05-2020 15:51

Diğer Haber Etiketleri