Nihan Buruk Haberleri

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un özel hayatı gündemde! Okan Buruk ve Nihan Buruk sessiz sedasız boşandı mı? Nihan Akkuş Buruk kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları iddia edildi. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmezken "Nihan Buruk kimdir?" sorusu merak edilmeye başladı.

Magazin 16-02-2024 11:38

Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk şampiyonluk kutlamasında dikkat çekti! Sade ve güzel

Galatasaray'ın şampiyonluk törenlerine damga vuran isimlerden biri de teknik direktör Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk oldu. Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk kutlamalarda sade tarzı ve güzelliğiyle dikkat çekti. Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk kimdir? İşte detaylar...

Magazin 05-06-2023 15:07

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan Lale Orta paylaşımı!

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e elenmesinin yankıları sürüyor. Sarı-Kırmızılı camiadan karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam'a tepkiler sürerken, Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla MHK Başkanı Lale Orta'ya tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 06-04-2023 11:54

Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Ali Palabıyık'a hırsız dedi! İşte yaptığı tüm paylaşımlar...

Galatasaray'ın Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından tartışmaların ardı arkası kesilmiyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk tarafından yapılan paylaşımlar ise karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ı hedef alan cinstendi.

Spor 24-10-2022 09:46

Nihan Buruk

Nihan Buruk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nihan Buruk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.