Nohut Salatası Tarifi Haberleri

Nohut salatası tarifi: Nohut salatası nasıl yapılır?

Son derece faydalı bir besin olan nohut, içeriğinde K vitamini, kalsiyum ve magnezyum gibi zengin mineraller içerir. Bu sayede gün içinde bedene ihtiyacı olan enerjiyi veren nohut, diyet yapan kişilerin de en çok tercih ettiği ana öğün besinleri arasında yer alır. Hem sofralarda ana yemek olarak servis edilebilen, hem de farklı malzemeler ile bir araya gelerek leziz bir salata hâline gelebilen nohut çocuklar için de oldukça faydalıdır.

Yemek 24-01-2024 17:44

Diyet yapanlar için doyurucu alternatif: Nohut salatası

Diyet yapanlar için sıkıcı olmayan, lezzeti yerinde bir salata tarifi vereceğiz. Salatanın malzemelerini bir gün önceden hazırlayıp ertesi güne pratik bir şekilde tüm malzemeleri bir araya getirebilirsiniz. İşte pratik ve doyurucu nohut salatasının detayları.

Yemek 16-09-2019 12:18

Hafif Doyurucu Ve Sağlıklı Nohut Salatası Tarifi

Nohut, Türk mutfağında oldukça sevilen ve sıklıkla kullanılan bir malzemedir. Nohut yemeğinden aşureye kadar çeşitli tariflerde kendine yer bulan nohut, tadıyla olduğu kadar besleyici değeriyle de damaklara hitap ediyor. Nohutun kullanıldığı bir yer de salatalar. Nohutun baş rolünde olduğu bu tarifi çok seveceksiniz. İşte enfes nohut salatası tarifi...

Yemek 13-03-2017 21:29

Diğer Haber Etiketleri