Norwich City Haberleri

Fenerbahçe, Rashica'yı Galatasaray'ın elinden almak üzere! Anlaşma sağlandı...

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, performansıyla büyük beğeni toplayan Milot Rashica için Fenerbahçe'nin devreye girdiği öğrenildi. Yıldız oyuncunun kulübü Norwich City ile anlaşma aşamasına gelen sarı-lacivertliler büyük bir işe imza atmak üzere. Galatasaray'da Okan Buruk'un çok istediği Rashica'yı kadrosuna katarak transfer çalımı atmak isteyen sarı-lacivertliler şu an daha avantajlı gözüküyor.

Spor 14-07-2023 11:04

Galatasaray'ın yıldızı Milot Rashica'ya Fenerbahçe'den teklif! ''Biz nakit veriyoruz''

Galatasaray'da harika bir sezon geçiren Milot Rashica'nın önümüzdeki yıl takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olmuş durumda. Norwich City'den kiralanan yıldız oyuncunun geleceği henüz belli olmuş değil. Bir iddiaya göre Fenerbahçe'nin Norwich City ile Rashica'nın durumunu görüştüğü ifade edildi.

Spor 24-05-2023 07:57

Herkes ona hayran kaldı! Galatasaray Milot Rashica'nın bonservisini alıyor...

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Galatasaray'da yeni transfer Milot Rashica'nın performansı camianın beğenisini almıştı. Sezon başında Norwich'ten kadroya katılan Kosovalı yıldız için sarı - kırmızılıların planı ortaya çıktı. Galatasaray'ın Rashica'nın bonservisini almak istediği öne sürülürken, ödeyeceği iddia edilen bedel de belli oldu.

Spor 08-11-2022 16:17

Son dakika: Vedat Muriqi, Galatasaray'a transfer yapıyor! Aslan, Milot Rashica'nın bonservisi için harekete geçti...

Son dakika haberleri: Galatasaray, sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çekmiş ve taraftarlarını oldukça mutlu etmişti. Sarı - kırmızılıların transferin son gününde kadrosuna kiralık olarak kattığı Milot Rashica için sıcak bir gelişme yaşandı. Bir dönem Fenerbahçe'de forma giymiş olan Vedat Muriqi'nin Galatasaray'ın bonservisini alması ya da bir yıl daha kiralaması için onay verdiği Rashica'nın geleceği merak ediliyordu. Aslan, Kosovalı futbolcu için harekete geçti. İşte ayrıntılar...

Spor 10-10-2022 09:06

Norwich City

Norwich City Hakkındaki Haberler Mynet'te. Norwich City Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.