Oduncu Gömleği Erkek Haberleri

Kış boyunca üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem spor en iyi oduncu gömlekleri

Oduncu gömlekleri her mevsim için uygun kumaşta üretilse de genel olarak kalın kumaşıyla kış mevsiminin vazgeçilmeleri arasında yer alır. Hatta sadece gömlek olarak değil, ceket gibi de kullanıma uygun. Hem spor hem klasik tarza yakın pek çok oduncu gömleği arasında seçim yapamıyorsanız doğru yerdesiniz. En güzel oduncu gömleklerini listeledik. Gelin, bu ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 29-11-2022 08:57

Son zamanların sevilen absürt komedisi Gibi'nin İlkkan'ının tarzını benimsemek isteyenlere gömlek önerileri

Son dönemlerin sevilen dizisi Gibi, başarılı oyuncularının yanı sıra dekor ve kıyafetleriyle de oldukça popüler. Herkesin kendinden küçük de olsa bir parça bulduğu dizide İlkkan'ın tarzı çok seviliyor. Özellikle de gömlekleri! Siz de İlkkan'ın giydiği gömlekleri beğeniyorsanız dizide gördüğünüz modellerin alternatiflerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 04-11-2022 17:36

Sonbaharın vazgeçilmezlerinden her yaştan insanın giyebileceği oduncu gömleği çeşitleri

Havaların soğumasıyla kalın ve sıcak tutan gömlekler giyilmeye başlandı. Hem kazaklar hem uzun kollu tişörtlerle kolayca kombinlenen oduncu gömlekler, bu sene de oldukça revaçta. Rengârenk ve çeşitli desenleri ile sonbaharı rahatça geçirmenizi sağlayacak en iyi oduncu gömleklerini sizin için araştırdık. İşte, hem kadın hem erkekler için seçtiğimiz birbirinden güzel öneriler...

Haber 25-10-2022 17:47

Sonbaharın vazgeçilmezlerinden olan şık ve uygun fiyatlı oduncu gömleği çeşitleri

Yavaş yavaş soğuk havalara "Merhaba!" dediğimiz son günlerde kendinize yeni kıyafetler almak için hem şık hem uygun fiyatlı oduncu gömlekleri araştırıyor olabilirsiniz. İster tişörtlerin üzerine tıpkı bir ceket gibi giyebileceğiniz ister pantolonlarla muhteşem kombinler yapabileceğiniz oduncu gömleği çeşitleri, bu yıl da bir harika. Modası asla geçmeyen oduncu gömleklerine dilerseniz birlikte bakalım. İşte detaylar!

Haber 27-09-2022 11:39

Oduncu Gömleği Erkek

Oduncu Gömleği Erkek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oduncu Gömleği Erkek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.