Rassan Khoshnaw

Rassan Khoshnaw

Rassan Khoshnaw Haberleri

Ebru Gündeş evleniyor mu? Reza Zarrab'dan boşanan Ebru Gündeş'in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir?

Ebru Gündeş, Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile evlilik hazırlığı yaptığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 19 yaş küçük Rassan Khoshnaw'dan evlilik teklifi aldığı ve yakın zamanda nikah masasına oturacağı konuşulan ünlü ismin konuya ilişkin yaptığı açıklama merak edildi. Peki, Ebru Gündeş evleniyor mu? Reza Zarrab'dan boşanan Ebru Gündeş'in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir?

Magazin 17-10-2022 09:37

Rassan Khoshnaw Ebru Gündeş için 2 milyon dolar harcadı! Helikopterle bakın kimi getirmiş

Rıza Sarraf ile boşandıktan sonra özel hayatını pek paylaşmayan Ebru Gündeş'in bir süredir Rassan Khoshnaw ile evlendiği konuşuluyor. Bahar Candan'ın eski sevgilisi olduğu iddia edilen Rassan Khoshnaw'un Gündeş'e evlilik teklifi için 2 milyon dolar harcadığı iddia edildi.

Magazin 25-09-2022 11:10

Bahar Candan'dan Ebru Gündeş'e Rassan Khoshnaw uyarısı! Elimin üstüne mum dökmüştü

Geçmişte Rassan Khoshnaw'la aşk yaşadığını iddia eden Bahar Candan, Iraklı iş insanı için 'şöhret avcısı' diyerek sosyal medyadan Ebru Gündeş'i uyardı!

Magazin 08-06-2022 14:35

Ebru Gündeş'in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir? Rassan Khoshnaw nereli ve kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Ebru Gündeş'in sevgilisi Rassan Khoshnaw, basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar internette ünlü iş adamı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki Ebru Gündeş'in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir? İşte Ebru Gündeş - Rassan Khoshnaw aşkına dair merak edilenler ve ünlü iş adamının biyografisi...

Magazin 07-06-2022 11:47

Rassan Khoshnaw