Saw Serisi (Testere) Haberleri

Korku terapisi! Korku filmlerinin ruh sağlığına etkileri nelerdir?

Korku filmleri herkesin büyük bir rahatlıkla seyredebileceğini bir tür değildir. Korku filmi tutkunlarının yanında izlerken âdeta koltuk minderiyle bütünleşen kişiler de vardır. Sinema sektörünün mihenk taşlarından birini oluşturan korku filmleri uzmanlara göre stres ve kaygıyı azaltıyor. Yatağın altından çıkan canavarlar, mezardan çıkan zombiler, elektrikli testere kullanan psikopatlar... İşte korku filmlerinin ruh haline etkileri...

Trend 25-10-2021 10:52

‘Spiral: Testere Devam Ediyor’ filminin yeni posteri heyecan uyandırdı

Senaryosunu Josh Stolberg ve Pete Goldfinger’la birlikte yazan Chris Rock’ın aynı zamanda başrolünü usta oyuncu Samuel L. Jackson ile paylaştığı Spiral: Testere Devam Ediyor filminde yeni bir posterle tanıtım yapıldı. Hayranlarının geri sayıma başladığı Testere serisinin yeni halkası için dikkatler vizyon tarihine çevrildi.

Trend 21-04-2021 15:30

Testere 10 yolda! Serinin yeni filminin çalışmaları hızlandı

Spiral: From The Book of Saw henüz vizyona girmeden, 10. Testere filmi için hazırlıklara başlandığı iddia edildi. Vizyona girmesiyle fenomen haline gelen Saw (Testere) efsanesinin yeni filmine ilişkin söylentiler gündeme geldi.

Trend 09-04-2021 15:55

Korku filmi izlemek kilo verdirir mi? Korku filmlerinin insan vücudu üzerindeki etkileri nelerdir?

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Westminster Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma çarpıcı bir gerçeği ortaya çıkarttı. Bu araştırmaya göre korku filmi izlemek kilo vermeye yardımcı oluyor.

Trend 03-03-2021 15:17