Şenol İpek Haberleri

Yıllar önce Şenol İpek ile cinsel ilişki yaşamadığını ispat etmek istemişti! Şebnem Schaefer'a yıllar sonra gelen bekaret raporu sorusu

Şenol İpek ile birlikte olduğu dönemde bekaret raporu alarak gündeme gelen ve bir döneme damga vuran Şebnem Schaefer Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. Şebnem Schaefer konuya dair yıllar sonra açıklama yaparak "Bazı şeylerin olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Magazin 16-04-2023 15:42

Şenol İpek'in eski karısı Bircan Bali Tostumu yedim, bekliyorum diyen arkadaşına sert çıktı

2002 senesinde Şenol İpek ile Çağla Şıkel arasındaki mesajlaşma magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çağla Şıkel, Şenol İpek'e "Tostumu yedim seni bekliyorum" mesajını atmıştı. Arto canlı yayında konuşurken İpek'in eski karısı Bircan Bali'ye bu şakayı yapınca hiç beklemediği bir yanıtla karşılaştı.

Magazin 21-11-2022 15:20

Şenol İpek'ten yıllar sonra gelen Çağla Şıkel itirafı! Tostumu yedim bekliyorum

Eski model ve sunucu Şenol İpek, yıllar önce Çağla Şıkel'den aldığı "Tostumu yedim, bekliyorum" mesajı hakkında yıllar sonra konuştu. O dönemde ana haber bültenlerinde dahi dakikalarca konuşulduklarını söyleyen İpek, yaptığı itirafla şaşırttı.

Magazin 08-06-2022 14:09

'Tostumu yedim bekliyorum' sözleri gündem olmuştu! Çağla Şıkel ile Şenol İpek arasındaki muhabbetin nedeni...

Magazinin unutulmazları arasına giren, Çağla Şıkel ile Şenol İpek arasındaki “Tostumu yedim bekliyorum” mesajı adeta bir dönem dillere pelesenk olmuştu. İpek, Çağla Şıkel ile geçen diyaloğun nedenini yıllar sonra açıkladı.

Magazin 02-08-2021 16:15

Şenol İpek

Şenol Ipek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şenol Ipek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.