Sivilce Nasıl Geçer Haberleri

Sivilcelerinizden bir haftada kurtulun! Cilt kusurlarına veda ettiren formül, yüzünüz bebek gibi olacak

Çoğunlukla ergenlik döneminde görülmeye başlayan sivilceler, yağlı cilde sahip kişilerde 30'lu, hatta 40'lı yaşlara kadar sürebiliyor. Sivilce için kullanılan bazı ilaçların yan etkisi ise oldukça fazla. Cilt kusurlarından kurtulmak isteyenler için doğal tedavi yöntemini sizler için derledik. İşte, sivilce geçiren o mucizevi yöntem....

Kadin 10-08-2023 11:25

Vücudundaki sivilceler yüzünden yaz aylarında istediği kıyafeti giyemeyenler için akne karşıtı ürünler

Geçmek bilmeyen vücut sivilceleri yaz aylarının tadını kaçırabilir, istediğiniz kıyafetleri giymenizde size engel olabilir. Yazın getirdiği fazla terleme ve çevresel faktörler de sivilce oluşumuna neden olabilir. Bu durumun önüne geçmek için farklı markaların en iyi akne karşıtı temizleyici ve losyonlarını sizin için bir araya getirdik. İşte o ürünler!

Kadin 21-07-2023 18:09

Sivilceli ciltler için doğal maske önerileri ve tarifleri: Sivilceli cilt bakımı nasıl yapılır?

Ergenlik döneminde hormon üretiminin başlamasıyla cilt sivilce üretmeye başlar. Bu durum mevsimsel, psikolojik durum ve cilt yapısıyla ilgili olabilir. Pek çok insanın cildi ise sivilce oluşumuna daha yatkındır. Sivilcelerin ilaç tedavisiyle veya doğal yöntemlerle yok edilmesi mümkündür. Ev ortamında sivilce kurutmak için hazırlanabilecek doğal maskeler bulunur. Sivilceli ciltler için doğal maske önerileri nelerdir? Sivilceli cilt bakımı nasıl yapılır?

Kadin 10-04-2023 11:57

Sivilceye ne iyi gelir, ergenlik sivilceleri nasıl geçer? Sivilce neden olur, evde sivilce tedavisi nedir ve nasıl yapılır?

Günümüzde pek çok kişinin sivilceleri bir haftada veya daha kısa sürede geçiren doğal yöntemleri araştırdığı bilinir. Ancak akneler farklı türlerde olabilirken kişiye özgü nedenlerle oluşabilir. Bu nedenle sivilce tedavisinde veya skarların giderilmesinde ilk adım bir cilt hastalıkları veya dermatoloji uzmanına başvurulmasıdır. Daha sonra cilt doktorunun önerisiyle sivilcelerin önlenmesinde etkili olabilen bazı bitkisel yollara başvurulabilir. Peki, sivilceye iyi gelen doğal çözümler nelerdir?

Haber 27-02-2023 17:27

Kendall Jenner'ın sadece iki malzeme ile yaptığı sivilce geçiren maskesi! Tamamen doğal malzemeler ile etkili çözüm

Kardashian ailesi hem özel hayatları hem de güzellik adına yaptıkları uygulamalar ile sıklıkla konuşuluyor. Kardashian ailesinin başarılı ve güzel kardeşleri Kendall Jenner gençliğinde sivilceler ile oldukça mücadele ettiğini açıkladı. Sivilcelerini geçirmek için evde yaptığı doğal maskenin tarifini verdi. İnsanlar sivilce nasıl geçer? diye aramalarda bulunuyor. Sadece iki malzeme ile hazırlanan bu maske tarifi cilt problemleri için ilgi çekiyor.

Kadin 03-10-2022 08:39