Son Altın Haberleri

Altın ve dolar için kritik gün yarın! Piyasada bu habere kilitlendi: Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak

Dolar ve altın fiyatları için kritik karar yarın saat 14.00’te açıklanacak. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını duyuracak. Halihazırda Eylül-Aralık arasında faizlerde 500 baz puan indirim yaparak 4 aydır faizleri yüzde 14’te sabit tutan TCMB’nin faizleri bu ay da değiştirmesi beklenmiyor.

Finans 25-05-2022 14:32

Son dakika... Altın fiyatı için dikkat çeken uyarı: Hüsrana uğrayacaklar!

Son dakika: Altın fiyatları yatırımcıların gündeminde 29 Ocak Cumartesi günü de kalmaya devam ediyor. Gram altın fiyatı üzerinde etkili olan ons altın fiyatı Fed’in faiz kararı sonrası sert düşüş yaşadı. Karar sonrası dolar endeksinin 1,5 yılın zirvesini görmesine rağmen altın gram fiyatı küresel altın fiyatlarındaki düşüşü takip etti. Güncel altın fiyatları araştırılırken, “Gram altın bugün ne kadar? Düşecek mi yükselecek mi? sorularına yanıt aranıyor. İşte piyasalarda son dakika gelişmeleri...

Finans 29-01-2022 09:47

Kivide ikinci altın geliyor

Yalova'da geliştirilen ve tescillenen Türkiye'nin ilk yerli kivi çeşidi "İlkaltın"dan sonra çalışmalarını sürdüren Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, ikinci çeşitte de sona yaklaştı - "Yalova altını" adı verilecek yeni yerli çeşit, daha tatlı, koyu sarı renkli ve uzun raf ömürlü olacak

Haber 19-11-2018 11:53

Yastıkaltına kuyumculardan POS formülü

İKO Başkanı Atayık: - "Artık her kuyumcuda bir POS cihazı yer alıyor. Finansal sisteme kazandırılacak yastık altı birikimlerin kuyumcular vasıtasıyla POS cihazları üzerinden sisteme entegre edilmesinin doğru olacağına inanıyoruz. Bu yöntem, sayıları 40 bini bulan kuyumcu esnafında ortak bir sinerji oluşmasına yol açacaktır" - "Yastık altındaki birikimlerin sisteme entegre edilmesine kuyumcuların da destek vereceği bir formül geliştirilirse yastıkaltı altınların önemli bir kısmının sisteme döneceğine inanıyoruz" - "Hurda altınların semt kuyumcuları üzerinden bankalara gitmesini istiyoruz. Bu esnafımıza büyük canlılık getirir. Bankalarla iletişime geçtik. Bankalar da bu duruma olumlu bakıyorlar" - "Ben altın fiyatlarının daha stabil olacağına inanıyorum. Altının gramı 165 liralara geldiğinde işlerimiz çok artacak. Ani yükseliş ve düşüşler insanları beklemeye itiyor. İstikrarlı giden fiyat alımların da önünü açıyor"

Finans 28-04-2018 11:06

Altın için yeni tahminler

Altın fiyatı ile ilgili beklentiler her geçen gün yukarı doğru revize ediliyor. İşte en son altın tahminleri.

Finans 26-09-2012 10:12

Olimpiyatlar sona erdi: ABD madalyalarda birinci

Londra Olimpiyatları bu akşamki kapanış töreni ile son buluyor. Madalya sıralamasında Çin ile ABD arasındaki çekişme, ABD'nin zaferiyle bitti.

Haber 12-08-2012 21:28

Toplu tahliye değil, tatil telaşı

Çin'de tatiller yüz milyonların yollara döküldüğü dev boyutlarda bir lojistik hareketlilik yaratıyor, kentler dolup dolup boşalıyor. Kamil Erdoğdu da Çin usülü 'Altın Hafta' tatillerinden birindeydi.

Haber 08-10-2010 22:33