Son Dolar Haberleri

Döviz Artışı Telefoncuları Vurdu

Geçen yıl pandemi nedeniyle kriz yaşayan cep telefonu aksesuarı piyasası bu kez dövizdeki hareketlenme yüzünden zor günler geçiriyor. Dakikalar içinde değişen fiyatlar nedeniyle kimi esnaf satışlarını durdurmak zorunda kaldı. Kimisi ise binlerce lira zarar etti

Haber 26-11-2021 21:46

Soylu: Bu kasedi başa sardırmayın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim ziyaretleri kapsamında Balıkesir’in Bandırma ilçesinde vatandaşlara hitap etti.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap etti.

Haber 28-03-2019 16:58

Türkiye’nin her yerinde iktidar millettir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (1) - "Bütün bu saldırılar, küçük görmelere karşı 50 gramlık oy pusulasıyla iktidara gelip, ‘Siz bu ülkeyi idare edemezsiniz, iktidar olsanız muktedir olamazsınız’ diyenlere karşı milletimiz her seçimde gerekli cevabı verdi. Bugün Marmaris’te, Türkiye’nin her yerinde iktidar millettir, muktedir de millettir" - "50 yıldır ilk kez 4,5 yıl seçim olmayan bir dönem var. Bütçemizin hedeflerine adım adım gideceği, Türkiye’nin büyük bir sıçrama yaşayacağı, yerli ve milli üreteceğimiz, ardından Allah nasip ederse terörün kökünü tamamen kazıyacağımız, ekonomide gürül gürül adımlar atacağımız ve etrafımızdaki coğrafyaya barış, kardeşlik getireceğimiz 4,5 yıl var. Türkiye bu 4,5 yılda parmak ısırtacak sıçramalar yapacak"

Haber 21-03-2019 20:49

Soylu: “PKK’nın uzantısı olan HDP, sadece siyaset değil mafyacılık yapıyor”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son dönemde yapılan operasyonlarda HDP ile ilgili çok önemli belgelere ulaştıklarını belirterek, “HDP, PKK’nın uzantısı olan bir siyasi partidir.

Haber 21-03-2019 17:01

Son Dolar

Son Dolar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Son Dolar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Türkiye’deki iPhone satışları ne durumda

ABD ve Türkiye arasındaki gerilimden en fazla etkilenen şirketlerin başında gelen Apple’ın satışları ne durumda? Ülkemizdeki iPhone satışları arttı mı, azaldı mı? İşte yanıtı.

Haber 03-09-2018 09:57

Son dakika! Erdoğan Türkiye'nin elindeki dolar miktarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'de dolar ve eurodaki artış için son dakika açıklamalar yaptı. Erdoğan, Türkiye'nin elindeki dolar miktarını da açıklayarak "Biz geldiğimizde, 27.5 milyar dolar vardı. Başbakanlık döneminde 136 milyar... Şimdi düşmüş, 102'ye düşebilir, tekrar çıkar, kazanan da harcayan da biziz" dedi.

Haber 11-08-2018 16:20

Millete yapılan hizmetler hızla devam ediyor

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın: - "Bir taraftan terörle mücadele, öbür taraftan ekonomik büyüme ve bununla beraber millete yapılan hizmetler hızla devam ediyor"

Haber 07-06-2018 19:24

Fernandez de Kirchner: Son dolar hesabımı da kapattım

Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner kişisel birikimlerini ABD dolarından Arjantin pezosuna çevireceğini söyledi.

Finans 07-06-2012 17:24