Stüdyo Haberleri

Stüdyoda veya evde kayıt alırken son derece yararlı olacak en iyi dinamik mikrofonlar

Stüdyoda veya evde kayıt almak mı istiyorsunuz? Bu iş için kullanabileceğiniz dinamik mikrofonun yapısı, sese olan hassasiyeti artırarak daha net ve doğal bir ses elde etmenizi sağlar. Böylelikle ses kaynaklarının tüm detaylarını eksiksiz olarak algılamanız mümkün hâle gelir. Bu mikrofonlar sadece profesyonel stüdyolar ile sınırlı olmamakla birlikte evde yapılan yayınlarda da tercih edilebilir. İşte en iyi dinamik mikrofonlar...

Haber 23-05-2023 16:58

Esra Erol neye uğradığını şaşırdı! Yasak aşk üçgenini anlatırken stüdyonun ortasında bayıldı: 12 sene boyunca...

Esra Erol programında stüdyoda yürekler ağza geldi. Geçen yıl Ayfer isimli kadınla stüdyoda evlenen E.H. ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Programa kızının kaybolduğu iddiasıyla çıkan Nergiz E., kızının E.H. tarafından kaçırıldığını öne sürdü. Programa bağlanan genç kız ise kendi isteğiyle E.H. ile birlikte olduğunu söyledi. E.H., stüdyoda bulunan resmi nikahlı eşi ve birlikte yaşadığı kızın annesi Nergiz E. ile tartıştı. E.H.'ye tepki gösteren eşi, sinir krizi geçirerek bayıldı.

Haber 05-12-2022 22:59

Dünyaca ünlü film stüdyosu Cinecitta yandı! Dumanlar kentin her yerinden görüldü

İtalya'nın başkenti Roma'daki dünyaca ünlü film stüdyosu Cinecitta'da yangın çıktı. Yangında "Rönesans Floransası" ve "Assisi" setleri kullanılamaz hale geldi. Film setindeki yangın nedeniyle gökyüzüne yükselen dumanlar şehrin farklı noktalarından görüldü. Öte yandan itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Haber 01-08-2022 22:25

Diğer Haber Etiketleri

Stüdyo

Stüdyo Hakkındaki Haberler Mynet'te. Stüdyo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.