Su Atacan Haberleri

Pınar Altuğ ve kızı Su bir etkinlikte poz verdi! Görenler aynı şeyi söyledi

Pınar Altuğ bir markanın düzenlediği etkinlikte kamera karşısına geçti. Davete kızı Su Atacan ile katılan ünlü oyuncunun tarzına adeta beğeni yağdı. Gözlerden uzak büyüttüğü kızı Su ise güzelliğiyle hayran bıraktı.

Magazin 03-11-2023 23:08

Pınar Altuğ'un kızı Su büyüdü liseli oldu! Mezuniyet partisine damga vurdular

'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Meltem' karakterine hayat veren Pınar Altuğ, bu rolle hafızalara kazındı. Çocuklar Duymasın ile şöhretine şöhret katan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, magazin gündeminde en çok boy gösteren ünlü isimlerden olmaya devam ediyor. Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çiftinin kızları Su büyüdü de ortaokuldan mezun oldu. Pınar Altuğ kızının mezuniyet partisinde gönlünce eğlendi.

Magazin 11-06-2022 09:23

Pınar Altuğ kızının son halini paylaştı! Yorum yağdı

Meslektaşı Yağmur Atacan ile evliliklerinde 14 yılı geride bırakan Pınar Altuğ, sosyal medya hesabında kızı Su Atacan'ın doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Kızının doğum günü pastasının önünce çekilen bir fotoğrafını yayınlayan Altuğ'un paylaşımı, kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Magazin 29-01-2022 14:49

Pınar Altuğ'dan aile pozu! Kızı Su annesinin boyuna geldi

Yağmur Atacan ile 13 yıldır evli olan Pınar Altuğ, sosyal medya paylaşımları ve takipçileriyle girdiği polemiklerle sık sık gündeme geliyor. Başarılı isim bu defa ailece verdiği yeni yıl pozuyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 01-01-2022 17:25

Diğer Haber Etiketleri

Su Atacan

Su Atacan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Su Atacan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.