Sunay Akın Haberleri Ve Son Dakika Sunay Akın Haberleri

Sunay Akın Haberleri Ve Son Dakika Sunay Akın Haberleri

Tam ismi Şükrü Sunay Akın olan başarılı şair, yazar, araştırmacı, gazeteci ve tiyatro oyuncusu 12 Eylül 1962 tarihinde Trabzon, Maçka'da doğmuştur. Ailesi için eğitim mühim bir konuydu. Bu nedenle Sunay Akın 10 yaşındayken ailesi ile birlikte İstanbul'a taşındı. Haydarpaşa Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Fiziki Coğrafya Bölümü'nü bitirdi. Anlık gelen ilhamlarla genelde kısa kısa yazdığı şiirleri, Orhan Veli esintileri barındırır. Cemal Süreya'dan da etkilenen şair şiirlerinin bazılarında bu notaları taşır. Bir dönem Marmara Üniversitesi'nde ders vermiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde de ders veren Sunay Akın aynı zamanda çeşitli dersler almıştır. Tv8, CNN Türk gibi çeşitli kanallarda sanat programları ve belgeselleri hazırladı.

Sunay Akın Haberleri

Dünyanın 3'üncü büyük oyuncak müzesinde karekodlu dönem

Türkiye'nin 1'inci, dünyanın 3'üncü büyük oyuncak müzesi olan Canik Oyuncak Müzesi'nde ziyaretçiler, cep telefonlarından karekodları okutarak, dünyanın farklı ülkelerinden toplanan bine yakın oyuncağın hikayesini Sunay Akın'ın sesinden dinleme imkanı buluyor - Müze Sorumlusu Dilek Kablan: "Uygulamayla ziyaretçiler müzeyi daha bilinçli şekilde geziyor. Çok güzel tepkiler alıyoruz"

Haber 23-02-2019 16:48

İş Sanat'ta çok özel 'kuzey' gecesi

Edebiyatın modern meddahı Sunay Akın ile Karadeniz müziğinin önemli ismi Volkan Konak, özel bir projeyle 13 Şubat'ta İş Sanat'ta.

Magazin 05-02-2014 00:12

'Gezi'nin kaderi bugün belli oluyor

Başbakan, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili yeni bir heyetle görüştü. Görüşmenin ardından hükümetten 'Gezi Parkı'na dokunmayacağız' açıklaması geldi. Taksim Dayanışması da 07.00 'acil' açıklama yaptı.

Haber 13-06-2013 19:58

ABD'deki Özgürlük Anıtı Türklerin çıktı

Şair, yazar ve araştırmacı Sunay Akın ABD'deki Özgürlük Anıtı'nın Türklere ait olduğunu iddia etti.

Haber 29-05-2013 10:13

Sunay Akın

Sunay Akın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sunay Akın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.